1

Тема: Ідея для боротьби зі спамом

Це не для існуючих двигунів, але якби хтось робив щось своє. Кожен користувач може банити і видаляти всі повідомлення від користувачів від моменту першого повідомлення яких минуло менше 24 години.
Така собі дідовщина.
Єдина проблема хтось може написати скрипт, який буде вбивати всіх новачків.
От думаю як це обійти.

2

Re: Ідея для боротьби зі спамом

Можна обмежити кількість пострілів для кожного користувача, зробити довгий період перезарядки (до кількох годин, або, ще краще, після кожного наступного пострілу збільшувати період перезарядки вдвічі: хвилина, дві хвилини, чотири, ну і 64-го нуба він зможе вбити через трильйони років).
Або заборонити вбивати одному користувачеві двох новачків поспіль.
Або для розстрілу потрібна розстрільна команда (напр., нуб вбивається не з 1-го пострілу, а з 5-го). Щоб не було зловживань, ще можна заборонити повторні розстріли одним і тим же складом команди (якщо користувачі А, Б, В, Г, Д вже вбили разом одного нуба, то при спробі зробити це знов разом розстріл не зарахується — в останнього, хто вистрелить, або у всіх піде «промах»).
Або дати можливість користувачам бачити, хто по кому стріляв, і при ознаках зловживання дати змогу обеззброювати один одного.

3

Re: Ідея для боротьби зі спамом

Ще варіант бан не перманентний, а типу ховає всі повідомлення і відправляє на розгляд модеру. Модер приходить і апрувить чи ні.