Тема: Допоможіть налаштувати Хром

Може хтось знає, к кого Віндовс ХР, в мене версія хрому 48.0.2564.97, на нову не вдасться перейти, адже поновленб для ХР вирішили не робити. Але все таки сторінки і в цій версіі нормально відкривались. Але нещодавно багато сайтів, які перейшли на https перестали відкриватись. Або пуста сторінка, або ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH. Нещодавно сайт, який відкривався, пише таке "Для работы с сайтом необходима поддержка JavaScript и Cookies." Хоча я передивися JavaScript та Cookies ввімкнуті. Я відкрив налаштування, думав, що справа в версії TLS, ставив галочки напроти всіх версій, але TLS 1.3 в мене не підтримується, але справа не в цьому, а в чому ж тоді? Я це зрозумів, бо Мозіла, яка також не підтримує TLS 1.3 всі сайти відкриває нормально. Що ж оновити чи змінити в Хромі, щоб сайти відкривались?

2

Re: Допоможіть налаштувати Хром

Тут телепатів немає, але швидше за все сайт вимагає якоїсь фічі з JS нових версій, а повідомлення пише одне на всі випадки.
Ну і так, нічого ви не вдієте. Ставте останній Firefox ESR для XP або оновлюйте ОС.

П.С. В мережі пишуть, що UC Browser підтримує Windows XP.
Вони це підтверджують. Але жодної інформації про двигун я не знайшов, користуйтеся на свій ризик.

Подякували: leofun01, ostap34PHP, HetmanNet3

3 Востаннє редагувалося plusxx (23.06.2019 11:05:57)

Re: Допоможіть налаштувати Хром

Спробуйте Chromium, можна ще спробувати MaxtonBrowser, K-Meleon або SeaMonkey ну і якось незнаю як там ситуація з православним Яндексом.
П.С У вас скоріше всього 32 розрядний віндовс а GoogleChrom тепер тільки 64 розрядний такщо забудьте за нього. Найкращий вихід це нова облекшена Windows 10 браузер Edge від MS зовсім навіть нічого.

4

Re: Допоможіть налаштувати Хром

Хроміум на xp також не працює.

5

Re: Допоможіть налаштувати Хром

koala написав:

Хроміум на xp також не працює.

В мене таке відчуття, що це я щось в браузері зробив, а теперь не вистачає мізків налаштувати. Програмування и вивчення компютера нагадує біг за швидкими хвилями, я не встигаю і вони мене накривають.

6

Re: Допоможіть налаштувати Хром

годинник на компютері актуально йде? дата і рік відповідають реальності? якщо ні перенастроїти і попробувати відкрити сайти

Подякували: Дмитро-Чебурашка1