1 Востаннє редагувалося Дмитро-Чебурашка (28.06.2019 19:50:31)

Тема: Права та чудеса у сьомій вінді

Вітаю всіх!

У мене є права адменістратора, я не можу просто видаліти папки з cygwin. Це дійсно дратує! Де в надрах віндовсу заховані вселякі права та дозволи, як їх чіпати, яким шестнадцятовим редактором або відладчиком, в яких кутах їх шукати і як це відбувається?? Отвзагалі таке буває?? Щоб видалити цю папку, необхідно бути адменістратором. Що за чорт!!

Подякували: 221VOLT1

2

Re: Права та чудеса у сьомій вінді

Те що ваш акаунт доданий до групи "Адміністратори", ще не означає, що ви видаляєте файли і директорії як адмінітратор. Попробуйте запустити командний рядок (як адмін) і виконати команду

DEL /F /Q <папка_або_файл>

Якщо не вдасться, значить якийсь файл відкритий і в системі висить дескриптор. Закрийте всі процеси, які його використовують і пробуйте знову.

Якщо не помогло, перезапустіть комп, загрузіть його з іншої системи (з іншого диску) і видаліть файли і папки.

Якщо не помогло, значить ви не адміністратор.

upd:
Ще є команда

RD /S /Q <папка>

видаляє всю директорію зі всім вмістом.

Подякували: Torbins, 221VOLT2

3 Востаннє редагувалося monoxrom (07.07.2019 18:37:37)

Re: Права та чудеса у сьомій вінді

Я собі в дома і на роботі включив права старого доброго адміна бо мене ця вся єресь заколупала що я не можу в себе на компі стирати файли (хоча в мене вінда 8,1 але і у 7 має бути так само)
Заходимо в керування компютера, і там в користувачах треба задіяти користувача "адміністратор" ну і тоді вже відповідно працювати від нього