Тема: Чомусь флешка не чітається

Доброго ранку!
В мене є флешка і віндовс сьома на компьютері. Я не можу прчітати флешку, хоча я майже стовідсотково впевненийщо там є потрібні мені програми і код. Я дуже хочу розібратися в чому тут справа і як такі флешкі найкраще чітати. Як розбирати такі випадки.

1.) тисну. -->Перед тим як використовувати диск його треба форматувати. Я закриваю вікно з цім повідомленням.
2.) -->Не вдається опізнати присутю на томі файлову систему. Переконайтеся в тому, що всі системні драйвері завантаженіб а також в
тому, що том не пошкоджений.

2

Re: Чомусь флешка не чітається

Програм для відновлення даних з флешок багато. Є й безкоштовні. Just google it.
Але я б не дуже сподівався на позитивний результат. Треба бекапи робити.

Re: Чомусь флешка не чітається

Флешку цю дав друг, та сказав мені - на флешці цій я даю тобі програми, і у тому числі протеус, постав його собі обов'язково, і там же мої приклади коду, ти розбери їх та закоментуй. Все незрозуміле гугли, а завтра бажано приїжджай, флешку бажано привези, і запитаєш у мене що незрозуміло.

Але виходить, я її й відкрити не можу. Я все ж напевно вважаю, що вона не поламана, але як же її прочитати і в чому справа, зрозуміти не можу. І я звичайно загуглю щодо Програм для відновлення даних з флешок, але тут якась собака порилася, але ось де та яка, я так зрозуміти не можу.

4

Re: Чомусь флешка не чітається

Наскільки флешка заповнена ? На 99,9 процентів ?

Re: Чомусь флешка не чітається

Зайнято - 0 байт 0 біт
Вільно - 0 байт 0 біт
Місткість - 0 байт 0 біт

6

Re: Чомусь флешка не чітається

Там є дані важливі ? На флешку записувався образ любої ОС ?

7 Востаннє редагувалося Дмитро-Чебурашка (07.10.2019 21:16:56)

Re: Чомусь флешка не чітається

Ні, там немає таких важливих даних, щоб були дуже важливі.  Яб хотів витягнути з неї дані просто з упертости, зі спортивного інтересу, ось у мене не виходить, а я зроблю це, ну і знатиму як поступати в таких випадках. Ну і що я за хакер якщо я не можу нічого витягнути з флешки в такому не гіпотетичному, реальному випадку.

Інакше питання вирішиться після поїздки до друга в автобусі за дев'ять кілометрів, що не такє вже і питання.

На флешку записувався образ любої ОС ? От я цього не знаю, не відаю, але друг казав що там файли та коди. Там може бути що завгодно, файлову систему комп і навить recuva не розпізнає.

8

Re: Чомусь флешка не чітається

Те, що зараз показується 0 - просто наслідок збою. Якщо пощастило - збій накрив лише таблицю розділів, а дані цілі і їх можна витягнути. Як ні - то ні.

9

Re: Чомусь флешка не чітається

є чудова програма написана, Flashnul_1rc1 називається, сам нею користуюсь, були випадки що допомагало, ще й так, що флешку не могли відновити хтось, а я за допомогою цієї програми всі дані затер нулями, та відновив флешку. Не раз допомагала. Там можеш зберегти дамп за допомогою dd.

10

Re: Чомусь флешка не чітається

Коли флешка не читається, але аж таких важливих даних нема, а повернути до життя флешку хочеться, можна використати утиліту hdd low level format tool - вона стирає флешку повністю, без можливості відновлення даних.

11

Re: Чомусь флешка не чітається

Добрий день. Спробуйте так https://public-pc.com/fleshka-ne-otkryv … hto-delat/