21

Re: Як почати працювати?

Тю, проблема що мене вичислять... Спецслужби запросто, однак кому я потрібен там... А в соцмережах мене нема. От уявіть собі. Крім лінкедіна, звісно.

22

Re: Як почати працювати?

frz написав:

А можливість редагувати повідомлення вважаю зайвою. Чому? Бо в реальному житті такого не буває.

В мене своєрідний графік і я можу ще довго не заснути. Мабуть це розлад сну, однак мені більше подобається називати себе "совою".

Знаєте, а Ви часом не хочете в українську політику? Так, якийсь троль типу мене Вас спровокує і Ви щось не те скажете. Потім Вас будуть журналісти розслідувати і ловити на цьому :) Будуть показувати сюжети і теми. І розкручувати :)

Чи Ви вирішили, що Ви туди точно не підете? Я маю надію, хоч і не велику. Я маю всі властивості для цього, для української політики::
1. У мене низька самооцінка. А ще я трохи у відчаї. Тому, що дядько скаже, те й зроблю. Головне для мене зараз - хоч якось отримати гроші. А законно, не законно, морально, аморально, мене абсолютно не цікавить, якщо скажуть посадити  стару бабцю на пенсії - посаджу і совість навіть не візьме.
2. Я не маю зв'язків і грошей. Зі мною можна робити все, що завгодно. А в кінці повісити на мене корупційну схему.

Єдине, маю язик підвішений. Але це можна виправити.

<це був жарт>  :D

-----------------

в мене теж своєрідний графік. Та ось, лікар виписала новий. Мушу тепер хоча б в 2 години лягати, а не в 6, як було раніше. Інакше, холецистит ніколи не пройде. До речі, у Вас немає холециститу? В мене випадково 4 дні тому на УЗІ виявили. Печінка болить.
Звертався до лікаря якби за апендицитом, чи грижою, а виявили холецистит.

-----------------

Сайт напевне все ж опублікую. Рекламувати буду у Вас на сайті потім. Колись. Під іншим профілем. Бо цей вже засвітив.

Доброї ночі!

23

Re: Як почати працювати?

В політику не збираюся і це тверде свідоме рішення. Можливості були, але я пішов давно у віру і цим (і не лише) я спалив мости. Моя відома хвороба пов'язана з нирками, про невідомі мабуть дізнаюсь ще згодом. Рішення про сайт все одно за вами, лише незрозуміло нащо питати про це пораду. З тим же успіхом можна на столі біля компа поставити ґумову качечку і їй все розповідати - до речі, такий метод є і це не стьоб.

24

Re: Як почати працювати?

То як трактувати дії, як спонсорські чи як заважаючі?

Виглядає так, що домен, записаний на вас, вам не належить. Логічно було б переписати його на батька, і хай там пиляє свою релейну логіку. Я так розумію, вам і вашим рішенням він не довіряє (чи слід вам довіряти — окреме питання. Не знаю, що там у вас, але, по-моєму, ви обидва занадто параноїте на рівному місці).

а іще можуть прийти злі дядьки з ментовки чи з податкової і наказати платити по 1000$ на місяць, бо такі випадки по новинах (наприклад ТСН, ictv) не поодинокі.
і це не жарт.

Щоб прийшли з податкової, треба, щоб сайт приносив якийсь помітний прибуток. Щоб прийшли з кіберполіції, треба робити щось незаконне. Якщо нема ні того, ні того, а є лише нерозкручений сайт з нубським дизайном, на який ніхто не заходить, то до чого там можна придертись? І так, «сказати по телеку» можуть і про поодинокі випадки — ЗМІ мають властивість подавати інформацію вибірково, через що подана ними картина виглядає більш катастрофічною, ніж є насправді.

25

Re: Як почати працювати?

То як вважаєте, мені в обхід податкової працювати, чи ні? Бо мені немає за що платити податок. Що ж я, з 50 грн буду податок платити? Чи ж дійсно він правий, що мені доведеться платити "на руки", щоб відчепилися?

Я щось не чув, щоб податкова вдиралася в дім до кожного студента, що склепав собі сайтик і розмістив на платному домені — така методична робота була б збитковою для самої податкової. По-перше, нижче певної суми прибутки не оподатковуються (а отже, чиновник сам іде на ризик, бо це зловживання з його боку, за яке теж існує відповідальність), по-друге, вибивати гроші в тих, у кого їх нема, складно, бо грошей там нема.

26

Re: Як почати працювати?

Щодо ґуґл транслейту. Він настільки калічно і недолуго перекладає на англійську, що із замовником у жодному випадку не можна спілкуватися з його допомогою. Зрештою, вибір тут теж за вами.

27

Re: Як почати працювати?

sadsidsod написав:

Рівень володіння англійською мовою достатній, щоб розуміти технічну документацію.
Абсолютний 0 по розмові на англійській
І десь 2-3 бала по 12-бальній системі за письмо (включаючи граматику).
Але ж, як замовник перевірить, чи я гугл перекладачем переводив, чи головою? У моєму випадку це не принципово.

ще й як принципово. от захоче замовник в чаті поспілкуватися (або голосом)
багато наперекладаєте гуглом?

В веб я не можу піти. Я стилі погані роблю. Для чого я там потрібен? Щоб писати код? Так в інтернеті є купа програм для цього. В вебі головне - це стилі, картинки, 3д-моделі і т.д.

стилі чи дизайн робить не програміст.
щодо програм, які вміють писати код - навіть не розумію - про що мова. може пару прикладів?
в вебі (як і скрізь) - головне ознайомитися з  питанням, перед тим, як видавати по ньому безапеляційне і помилкове твердження на основі якого приймати невірне рішення.

28

Re: Як почати працювати?

P.Y. написав:

По-перше, нижче певної суми прибутки не оподатковуються (а отже, чиновник сам іде на ризик, бо це зловживання з його боку, за яке теж існує відповідальність), по-друге, вибивати гроші в тих, у кого їх нема, складно, бо грошей там нема.

По-перше, треба знати законодавство. Не оподатковуються прибутки з суми менше 15 грн, це по-перше. І то, не факт (може вже щось змінили, в посиланнях нижче про 15 грн нічого немає.) По-друге, ця сума має бути отримана за місяць, а не за день чи годину. Бо якщо за кожну годину 15 грн, то це вже більше, ніж 15 грн за місяць. По-третє, ставка на дохід є навіть на пенсію вище 10000 грн (хто таку отримує?) і складає якість там % в залежності від прибутку:
http://sfs.gov.ua/nk/rozdil-iv--podatok … zichnih-o/
https://index.minfin.com.ua/ua/labour/incometax/



Щодо грошей, то з чого Ви взяли, що в мене їх немає? Якщо взяти і зібрати все майно кожної людини в Україні, то навіть в бабці, яка отримує субсидію, знайдеться квартира, яку можна оцінити в 2000$. І цю квартиру можна відібрати під якимсь поводом. Наприклад, за використання квартири в злочинних цілях для розміщення техніки, я якої здійснюється шахрайство в інтернеті.
І такі випадки не поодинокі. Тому, прошу повчитися, а не заспокоюватися.


А щодо програм для написання коду, є прості (NeonHTML, наприклад) і є складні на базі нейромереж. Складні я не можу запускати, в мене немає хорошої відеокарти для цього.

29

Re: Як почати працювати?

Вам 18 років. Здайте зно і йдіть вчитись.

Подякували: flatliner1

30

Re: Як почати працювати?

Вам легко сказати.
Як я все позабував вже давно? От підіть, спробуйте здати ЗНО у себе на компі для початку. І я подивлюся, як у Вас це вийде.

31

Re: Як почати працювати?

А чому, власне, шахрайство? Яке саме «шахрайство» ви плануєте? І чи багато зможете «нашахраювати» з таким «рішучим» підходом до справи?..
Зробіть спершу щось некомерційне, що не приноситиме прибутку взагалі (ні легального, ні нелегального) — порівняно з нинішнім стоянням на місці й страхом зробити хоч щось, це вже буде прогрес... Ну і далі вже дивіться, чи реально це комерціалізувати. Бо поки що я не побачив нічого, крім параноїдального страху, що вас посадять за ваші повітряні замки.

Подякували: leofun01, frz2

32

Re: Як почати працювати?

Інший шлях - здобувати потрібні знання на окремих курсах.

Прихований текст

https://replace.org.ua/post/137536/#p137536

порадив би закінчити якісь онлайн безкоштовні курси, щоб не було пробілів у знаннях

Власне це якраз мій шлях. Бо лише після 30 я почав братися за голову і закінчив онлайн курс з sql, а також з англійської. Отримав сертифікати з обох згаданих курсів. Це відкрило мені багато дверей надалі. Власне сертифікати чомусь попросили лише на поточному проекті, тобто вони (папірці) нарешті мені знадобилися. Досі питали лише знання.

Подякували: sadsidsod1

33

Re: Як почати працювати?

А ви кажете, що то я крiль.
мене ця фраза зацiкавила

Розумовою працею я б займався залюбки, от тільки крім C++ я нічого не знаю. Погано розуміюся з людьми. Часто конфліктую і сварюся. У зв'язку з цим, в магазин також не ходжу. Стараюся з людьми не спілкуватися.

Цiкаво, що таке можна говорити в магазинi, де дiалог обмежений "пакетик потрiбний" "карту маете", щоб сваритись? Ну навiть якщо то не супермаркет, а звичайний гастроном. Все рiвно, моя багата фантазiя не може нiчо придумати.. %)   

Хiба що запитувати всiх щось на кшталт такого:

До речі, у Вас немає холециститу? В мене випадково 4 дні тому на УЗІ виявили.

*FACEPALM*