Тема: Сінхроніцазія корзини з оплатою на сайті

Мені потрібно зробити оплату на сайті для клієнтів на мою картку. Але перед тим як це зробити у мене є невелика «корзина» з 1 товаром, де можна збільшити і зменшити кількість товару, наскільки я розумію потрібно синхронізувати корзинута оплату на сайті, я б хотів попросити вашу пораду програмістів як це зробити, мабуть є якісь бібліотеки де можна це зробити. Мені потрібна просто ваша порада, все інше я зроблю сам. Можу надати фотки як приблизно має бути для наочності, якщо потрібно!
P.s Шукав в інтернеті, але все що я знайшов, це тільки оплата на сайті, інше не вийшло знайти.

2

Re: Сінхроніцазія корзини з оплатою на сайті

Ви по перше абсолютно не знаєте, що хочете. По друге, це не правильний розділ, бо будь-які операції по оплаті робляться через бекенд, а не джаваскріптом.

3

Re: Сінхроніцазія корзини з оплатою на сайті

Ну тому я сюди і прийшов, тому що не знаю як це зробити і навіть не знаю чи це робиться на javascript чи на бекенді, вибачайте. Я думав мабуть є якісь бібліотеки з оплатою на сайті щоб облегшити роботу.

4

Re: Сінхроніцазія корзини з оплатою на сайті

Зверніться до тих через кого плануєте приймати оплати, спитайте що вони використовують, а тоді вже танцюйте від того. Як вам можна радити якісь бібліотеки для бекенду, якщо не відомо що у вас за бекенд. В пейпалу наприклад є бібліотеки майже для всіх мов і фрейвокрків, але на українські карточки вони гроші не переводять. В привату, якась вроді своя платіжна система є. Дивіться на неї. Я ж не знаю де ваша та карточка.

Подякували: leofun011