1

Тема: паскаль

Написати програму в ABC Pascal в якій потрібно подвоїти всі латинські букви у даному рядку, не використовувати замінивши множини.

2

Re: паскаль

Що таке подвоїти букви?

3

Re: паскаль

було "а" а стало "аа" ?

Подякували: aprilipko479, fed_lviv, koala3

4

Re: паскаль

Цікавіше, що таке «не використовувати замінивши множини».

Подякували: Droid 771

5

Re: паскаль

Пане aprilipko479, ви маєте усвідомити, що за вас ніхто того не робитиме. Завдання дали вам, щоб ви чомусь навчилися. Ви не бажаєте вчитися? То вам - і всьому суспільству - краще, щоб ви отримали заслужену негативну оцінку. Або (якщо ви в виші) змінюйте спеціальність, не мучте себе та людей.
Якщо ж ви бажаєте вчитися, але стрілися з надто важкою проблемою - то, будь ласка, поясніть це нам. Покажіть, що ви вже зробили і на чому саме зупинилися. Перечитайте ще раз підручник, трохи погугліть. Повірте, ми всі так робили і робимо, щоб програмувати. До інших звертайтеся в той момент, коли дійсно далі не йде, і пояснюйте, що саме не йде далі. Допоможемо з радістю. Але саме допоможемо, а не робитимемо за вас. Не будете робити - тему видалять модератори за порушення п.3.5 Правил.

Подякували: 0xDADA11C7, frz, leofun013

6 Востаннє редагувалося frz (30.04.2020 11:48:15)

Re: паскаль

На жаль для нас, але на щастя для автора теми, є маса інших форумів, де хтось таки проявить надмірну доброту і видасть готове рішення. Тобто якщо не хочете докладати зусиль у навчанні - ґуґл в руки задля пошуку інших форумів. Згідно з теорією імовірності, чим більше буде спроб, тим більший шанс на отримання готового результату. Однак це теж зусилля. От тільки в результаті такої діяльності здобудете прогрес трохи в іншому напрямку (наприклад, у сфері комунікацій), але не в програмуванні.

Upd: Зрештою, сам був колись студентом не-айтішної спеціальності і "мою" програмку на паскалі насправді написав мені мій знайомий програміст, а я навіть не попіклувався про те щоб розібратися у вже написаному, тож не зміг відповісти на уточнююче запитання викладача "чому ти в цій стрічці написав саме так". Хто ж знав, що програмування пізніше стане моїм основним заробітком )