1

Тема: Робота над С++/Qt/Qml програмою

Потрібна допомога в проекті Xpiks https://xpiksapp.com/. Xpiks - крос-платформенна програма на С++/Qt/QML. Завдання, з якими треба допомога, можна знайти тут: https://github.com/ribtoks/xpiks-issues/projects/1. Всі завдання мають опис та, часто, конкретні вказівки для коду, як саме їх вирішити. Впродовж співпраці я буду допомагати із завданнями. В проекту є непогана документація. Розробка проекту може вестись Windows, Linux або macOS.

Оплата залежить від "складності" завдання. За вирішення завдання з міткою [trivial] оплата $15, [easy] - $50, [moderate] - $100. Завдання, які краще підходять новачкам, позначеня [good first issue]. Завдання вважається зробленим після того, як Pull Request прийнято і злито в master. Переказ грошей можливий на Paypal або переказом у Приватбанк (інші варіанти не підтримуються).

Зараз над проектом працює 1-2 людей в режимі part-time. Я шукаю лише одну нову людину, кому буде цікавий такий досвід. На організацію роботи більше людей в мене, на жаль, немає часу.

Мінімальний поріг входження - хоча б 1-2 роки активного досвіду в C++. Завдання, на які є посилання вище - це найпростіші завдання, які я переніс в публічний backlog. У справжньому backlog є близько 170 завдань, які доволі складні (та більш оплачувані). Якщо вам "зайде" проект, я буду тільки "за" довготривале співробітництво.

Якщо вам це цікаво, пишіть на dev at xpiksapp.com

Подякували: 0xDADA11C7, leofun01, flatliner, 221VOLT4

2 Востаннє редагувалося leofun01 (15.05.2020 00:21:56)

Re: Робота над С++/Qt/Qml програмою

Це поки найкраще зформульована пропозиція, яку я бачив за все життя.

+ Але чекайте, а звідки тягнути код ?

Подякували: flatliner, 221VOLT2

3

Re: Робота над С++/Qt/Qml програмою

leofun01 написав:

+ Але чекайте, а звідки тягнути код ?

Код в приватному репозиторії на GitHub. Напишіть на email, вказаний вище, розкажіть дуже стисло про себе і чому саме вам цікавий проект (менторство, гроші, досвід в C++ тощо) і, якщо це буде здаватись адекватним, я дам вам доступ до репозиторію.

Подякували: leofun011