1

Тема: Сайт рідновірів на оцінку

Доброго дня, друзі! Прошу оцінити, а точніше, можливо отримати критику для покращення дизайну, функціональності даного сайту - https://intelektnacii.top . Буду ради всім вашим коментарям.

2

Re: Сайт рідновірів на оцінку

Немає контактів, я за цим сайти-сміттярки вираховую. Ні, наявність контактів не робить сайт правдивим, але відсутність - це лайно.
Яндекс-метрика тільки й чекає, щоб почати зливати дані відвідувачів до країни-окупанта. Власне, не чекає, а намагається.
Тема звідти ж. Не  дивно, що валідатор лається.

Подякували: FakiNyan, leofun01, ostap34PHP3

3 Востаннє редагувалося ExPy (17.06.2020 15:11:47)

Re: Сайт рідновірів на оцінку

Який може бути "iнтелект нацii" поряд з продажем мольф i замовляннями? Це навiть не смiшно.

4 Востаннє редагувалося plusxx (17.06.2020 16:29:48)

Re: Сайт рідновірів на оцінку

ExPy написав:

Який може бути "iнтелект нацii" поряд з продажем мольф i замовляннями? Це навiть не смiшно.

Але най читають про тих відьом по українськи.
А загалом мобільна версія працює  добре та швидко. Контент викликає змішані почуття радшей негативні.

5

Re: Сайт рідновірів на оцінку

Подивився уважно цей сайт. Він просто "кишить" різноманітною інформацією - і потрібною, і непотрібною. Перше враження - не охайна верстка, лічильник Яндекс Метрики у футері (ця зараза дуже сповільнює сайт, а головне повністю суперечить ідеї та концепції - "Інтелект Нації"), а також відсутність мета-тегів у половини сторінок: Title, H1-H2, Description... Я вже мовчу про битий SSL-сертифікат та неоптимізовані: robots.txt, sitemap.xml, rss feed і так далі, і так далі. Вебмайстре, загляни у Google Dev Tools. Жахнешся. І тим не менше, у сайту чудові метрики! (привіт, Гугл). А все завдяки - трафіку із мережі Facebook. Тобто, реально сайт не отримує органічного трафіку, він не якісний, але поведінкові фактори накручуються завдяки стабільним переходам із ФБ + є адаптивна верстка, яка рятує ситуацію. А Гугл клює тільки на ПФ, беклінки та адаптивну верстку)

А так, звичайний інформаційник, який намагається перевести вузьконішеву рідновірську тематику у широкі маси, публікуючи стабільні новини про політику. Багато жовтої преси. А ще якась дуже дивна кнопка "ми у соцмережах", яка нагадує виклик чату, але насправді це посилання на сторінки у соціальних мережах. Не здивуюся, якщо у неї нульова конверсія. Тому, що іконки на соцпрофілі виводяться, зазвичай, у хедері або футері. До речі, приберіть у футері зайві копірайти. Це зменшує авторитетність сайту, який зроблений нашвидкоруч на основі дешево WP-шаблону. Покращуйте охайність. Успіхів!

Подякували: leofun01, plusxx2