21 Востаннє редагувалося Tucha (24.10.2017 11:58:30)

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

Друзі, підготували для вас фото і відеоогляд нашої участі в OSDN Conference 2017.
https://picua.org/img/2017-09/20/sfaninetelf1mfabp0vfag8uw.png

22 Востаннє редагувалося Tucha (24.10.2017 11:58:11)

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

Виступили з доповіддю на 7-му Datacenters Innovation Forum. Детальний звіт, презентацію, фото - та відеоматеріали шукайте у нашому огляді, друзі. :)
https://picua.org/img/2017-09/20/460uanvkjr5wsyt4y0krjte1n.png

23

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

нічого не зрозумів в доповідді, є варіянт англійською, або українською?

Подякували: NaharD, ReAl2

24

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

FakiNyan написав:

нічого не зрозумів в доповідді, є варіянт англійською, або українською?

Судячи з масштабних змін, які відбулися за пів року на сайті й у цій темі, єдине українське, що знайдете — слово «туча» латинкою.

25 Востаннє редагувалося Tucha (24.10.2017 12:04:09)

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

Запускаємо серію публікацій про грамотне тестування наших сервісів. І починаємо з хмарного сховища TuchaBackup. Як налаштувати бекап, зробити резервну копію і на що при цьому звернути увагу, читайте в продовженні матеріалу.
https://picua.org/img/2017-09/20/qdoh4vrsmnyfbtqf1ndgotpcf.png

26

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

Так скоро і китайці тут свою тему створять. Сайт не перекладатимуть, але сюди поститимуть українською.

Подякували: /KIT\, leofun01, poklvo3

27

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

koala написав:

Так скоро і китайці тут свою тему створять. Сайт не перекладатимуть, але сюди поститимуть українською.

На даний час робимо новий сайт, там буде і українська мова.

Подякували: 0xDADA11C7, /KIT\2

28 Востаннє редагувалося Tucha (23.04.2020 14:22:03)

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

Спеціальна пропозиція


Оскільки тема віддаленої роботи та організації її завдяки хмарам є наразі найбільш затребуваною, ми розширили умови спеціальної весняної пропозиції та продовжили її термін дії до 05 травня 2020 року включно! При замовленні будь-яких конфігурацій VPS на базі сервісів TuchaFlex+ та TuchaBit ви отримаєте:

  • Знижку 200 грн на оплату першого рахунку;

  • 2 місяці сервісу для зберігання резервних копій TuchaBackup у подарунок (в об'ємі диска замовленого сервісу);

  • 2 місяці безкоштовного використання необмеженої кількості ліцензій SysElegance Application Server v5 з можливістю їх продовження у разі необхідності вже за додаткову плату.

Промокод TD-206-0


https://tucha.ua/uk/solutions/ves-ofis- … hi-servisi

29

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/70b64571c9230cd3fc939417587fdf24.jpg

Якщо вам потрібно організувати віддалену роботу для своєї команди, пишіть нам на sales@tucha.ua або телефонуйте
+380 44 583-5-583.
Ми завжди на зв’язку! Усе про віртуальний офіс тут:  https://tucha.ua/uk/viddaleniy-ofis.
У хмари можна перенести як усю ІТ-інфраструктуру компанії, так і окремі застосунки. Ми допоможемо швидко налагодити віддалену роботу як для масштабних компаній, так і для невеликих команд. Звертайтеся у будь-який час!

30

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/b184ec249fa4d713006646e3d1de57e1.jpg

Друзі, винесення бухгалтерії у хмару — зручне та ефективне рішення як для невеликих компаній, так і для масштабних підприємств. Скільки ж коштує таке рішення та як організувати переїзд?

Провайдер хмарних рішень Tucha надав відповіді на найбільш поширені запитання:

- як порахувати задачу з розміщення програм і додатків у хмарі;
- від чого залежить вартість рішення;
- які інструменти посилюють безпеку зберігання даних та скільки вони коштують.

А також підготував спеціальні умови для винесення бухгалтерії у хмару тільки до 2 червня 2020 року включно! При замовленні акційних конфігурацій VPS ви отримаєте знижку 200 грн на оплату першого рахунку та 1 місяць сервісу TuchaBackup у подарунок. Щоб скористатися пропозицією, напишіть на sales@tucha.ua або зателефонуйте за номером +380 44 583-5-583. Обов'язково вкажіть спеціальний промокод — TD-208-0.

Дізнатися деталі можна тут: https://bit.ly/3c6rmhR

Розміщення бухгалтерії у хмарах від Tucha — це надійне зберігання даних, ваша мобільність та допомога ІТ-фахівців 24×7. Не гайте часу та впроваджуйте ефективні рішення у роботу вже зараз!

31

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/5d6f3b5354550b0f7696373d2a23ba57.jpg

3 причини, чому сайт має жити у хмарі

Сьогодні без сайту нікуди. Навіть якщо бізнес працює офлайн, мати сторінку в інтернеті — це вже не примха, а необхідність. І справді, про який би вид бізнесу мова не йшла, переважна кількість клієнтів дізнаються про нього з інтернету. І неважливо, що це: інтернет-магазин, сайт медичної компанії або лендінг бізнес-івенту.

Але для того, аби сайт дійсно зацікавлював відвідувачів та приводив нових клієнтів, важливим є не лише його дизайн і наповнення. Першочергово, якщо сайт буде повільно завантажуватися або збоїти, відвідувачам це швидко набридне. Тож вони або шукатимуть те, що їм потрібно, серед конкурентів, або просто закриють такий сайт, не надаючи йому другого шансу. Тож щоб такого не траплялося, подбайте одразу про надійний хостинг для веб-сайту. Кращим рішенням у цьому є хмари від Tucha. Розглянемо, які переваги це надає.

Чому надійний хостинг — це так важливо

Чому швидке завантаження сторінок та стабільна робота сайту — це так важливо для бізнесу? Розглянемо деякі дані зі статистики.

Наприклад, середня швидкість завантаження сайту складає 2 секунди, повільною вважається швидкість, що складає понад 3 секунди, а оптимальною — менше ніж 1 секунда. Тож якщо веб-сайт завантажується понад 3 секунди, він має усі шанси залишити його власника без 50% відвідувачів вже на перших етапах взаємодії з потенційними клієнтами. До того, Google повідомляв раніше, що вже з 2018 року швидкість завантаження сайту стала головним чинником ранжування для мобільної пошукової видачі.

Та яким чином це пов’язане з хостингом? Насправді, багато у чому стабільна робота ресурсу залежить саме від хостингу. Окрім перелічених характеристик, надійний хостинг має забезпечувати безперебійну роботу сайту навіть під час великих навантажень та витримувати критичні напливи відвідувачів. А значить, бути відмовостійким. Неякісний хостинг просто не зможе якісно працювати у таких умовах. Тож можуть виникати збої у роботі сайту, сповільнюватися його робота і навіть виникати тимчасова недоступність ресурсу.

Аби запобігти цьому, ми рекомендуємо користуватися перевіреним хостингом. І звичайно вважаємо, що хостинг від Tucha підходить якнайкраще. ;-)

Для яких видів сайту підійдуть хмари

Оскільки існує чимало видів сайтів, розглянемо, для яких з них будуть корисними хмари. Та спочатку спойлер: хмари підходять для будь-яких видів сайтів. :-)

Та все ж серед основних видів існують такі:

  • Сайт-візитівка — найбільш простий вид сайту з кількістю сторінок до 10. Це своєрідний довідник компанії, що містить основну інформацію про неї: опис компанії, перелік товарів чи послуг, контакти тощо.

  • Landing Page (або лендінг). Це односторінковий сайт, мета якого — спонукання відвідувача до дії (замовити, придбати, відвідати тощо).

  • Інтернет-магазини — надпопулярний вид веб-сайтів зі списком продукції компанії.

  • Корпоративний сайт, що представляє компанію в мережі Інтернет.

  • Сайт-портал, який вміщує у собі корисні матеріали: статті, новини, сервіси, опитування тощо.

  • Сайт-вітрина (або сайт-каталог) — своєрідна вітрина, що містить дані про компанії та каталог продукції або послуг.

Переваги хмарного хостингу для веб-сайтів

Тож що отримає сайт, якщо він буде розміщуватися у хмарі?

1. Стабільний і швидкий хостинг. Хмарні сервіси Tucha забезпечують гарантію доступності сервісів 99,0 та 99,9% залежно від територіального розміщення дата-центрів (в Україні або закордоном, а це — переважно у Німеччині).
2. Безпечне та надійне розміщення. Хостинг сайту у хмарі більш безпечний за його розміщення на фізичних серверах. Це означає, що зловмисникам або стороннім особам куди складніше отримати доступ до сайту та всіх його даних.
3. Масштабованість ресурсів. Хмарні ресурси гнучкі, тож їх легко масштабувати, якщо знадобиться більша потужність або, навпаки, навантаження на сайт зменшиться. Зазвичай, нова конфігурація узгоджується за лічені хвилини.

А що отримуєте при цьому власник бізнесу?

1. Оперативну та цілодобову техпідтримку. Служба техпідтримки Tucha на зв’язку 24х7, тож у разі будь-яких питань можна звернутися до нас та отримати оперативну допомогу.
2. Заощадження коштів. Хмари зберігають кошти на закупівлі та утриманні ІТ-обладнання. Можна самостійно (або з нашою допомогою) визначити, скільки та які ресурси потрібні. До того ж, не потрібні великі початкові фінансові вкладення.
3. Збільшення кількості відвідувачів, що залишаться на сайті, та стабільна робота під час високого навантаження. Хмарний хостинг допоможе сайту швидше завантажуватися і працювати більш стабільно. А це, у свою, чергу, вкрай важливо для відвідувачів.

Сервіси Tucha для будь-яких видів сайтів

Як обрати потрібний сервіс для хостингу? Усе залежить від рівня навантаження сайту відвідувачами. Зокрема, для ресурсів із невеликим навантаженням та помірною кількістю відвідувачів кращим рішенням стане сервіс TuchaHosting.

TuchaHosting — сервіс для розміщення сайтів та пошти у хмарі з гарантованою доступністю 99,9% та дата-центрами поза межами України (переважно у Німеччині).

Для високонавантажених сайтів та ресурсів з великою кількістю відвідувачів підійдуть віртуальні сервери. Це — сервіси TuchaFlex+ та TuchaBit.

TuchaFlex+ — віртуальні сервери довільних конфігурацій з дата-центрами поза межами України (здебільшого у Німеччині) та гарантованою доступністю 99,9%.

TuchaBit — хмарні сервери збалансованих конфігурацій (юніти), які розміщують дані на українських майданчиках та мають гарантовану доступність 99,0%.

Питання, які можуть виникнути

1. Чи будь-який сайт можна розмістити у хмарі?

Так, абсолютно будь-який ресурс можна розмістити у хмарі. Слід лише обрати відповідний сервіс.


2. Що робити, якщо я не знаю, який сервіс обрати?

Звертайтеся до нас. Ми радо допоможемо обрати той сервіс та конфігурацію, що найкраще підійде для вирішення вашої конкретної задачі.


3. Чому саме хмари від Tucha, адже є ще й інші, іноді навіть безкоштовні, сервіси для хостингу?

На відміну від безкоштовних сервісів, ми надаємо цілодобову технічну підтримку своїм клієнтам. Це означає, що можна звернутися до нас у будь-який час та отримати відповідь на своє питання або оперативну допомогу у вирішення задачі, що виникла. Окрім цього, безкоштовні сервіси для хостингу надаються "як є", без жодних гарантій безпечного розміщення сайту.

Висновок

Отже, важливим чинником, що впливає на якість роботи веб-сайту, є його стабільна робота та швидке завантаження сторінок. І допоможуть у цьому хмари від Tucha. Тож долучайтеся до хмарних технологій, аби веб-сайт був відмовостійким та працював без збоїв. Ми у цьому радо допоможемо, звертайтеся 24х7!

32 Востаннє редагувалося Tucha (20.05.2020 10:04:31)

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/d1f6272bf618707f3355f1af0761c185.jpg

Друзі, привіт! Усе більше компаній розміщують бухгалтерію у хмарі, тобто переносять спеціалізоване бухгалтерське програмне забезпечення, додатки, документи тощо на віртуальні сервери. Таке рішення цілком обґрунтоване, адже використання звичайних серверів збільшує ризики доступу зловмисників до важливої інформації та потребує значних коштів.

Хмари від Tucha допоможуть уникнути таких ризиків і водночас отримати ряд переваг:

  1. Мобільність і стабільну роботу.

  2. Надійність та безпечне зберігання даних.

  3. Заощадження коштів та скорочення витрат.

  4. Просте масштабування ресурсів.

  5. Зручність.

Тож не втрачайте час і долучайтеся до хмарних рішень уже зараз! Телефонуйте +380 44 583-5-583 або пишіть нам на sales@tucha.ua, і ми допоможемо вам обрати краще рішення! Все про винос бухгалтерії у хмару тут: https://tucha.ua/uk/buhgalteriya-v-oblake

33

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

12 вагомих причин використовувати в бізнесі хмарний сервер за кордоном

Багато хто вважає, що хмари оповиті таємницями, які дано осягнути тільки обраним.

Насправді все не так страшно. Так, в галузі є свої терміни. Часто їх розуміють тільки фахівці, які працюють з хмарами постійно. І саме хмара — складна система. Але найважливіші моменти можна легко пояснити простою мовою.

Щоб почати розбиратися в хмарах, потрібно зрозуміти, яку користь вони дають бізнесу.

У цій статті ми розклали ази по поличках. Сподіваємося, вийшло. Ми намагалися не використовувати спеціальні технічні терміни. А якщо щось і упустили, будемо раді відповісти на додаткові питання в коментарях.

Отже, перерахуємо 12 причин, чому варто використовувати хмарні сервіси в бізнесі.


Причина №1 — Коли дані за кордоном, бізнес в безпеці

Коли ви зберігаєте інформацію на хмарному сервері за кордоном, до неї складно дотягнутися без вашого дозволу.

Якщо ви встановите фізичний сервер у себе в офісі або розмістіть його в одному з українських дата-центрів, то опинитеся практично беззахисними перед місцевими недоброзичливцями. Адже отримавши фізичний доступ до сервера, зловмисник отримує доступ і до вашої інформації.

Втрата даних порушує процеси бізнесу або зовсім зупиняє роботу компанії. А під час простою бізнес втрачає клієнтів. Коли компанія знову зможе відновити роботу — невідомо.

Щоб цього уникнути, тримайте інформацію в хмарі за кордоном. На роботу в хмарі можна перевести всіх співробітників компанії або окремий підрозділ (наприклад, бухгалтерію).


Причина №2 - Вічна актуальність без витрат

Всі комп'ютери і програми з часом застарівають, тому що час не стоїть на місці. Народжуються нові технології, які відсувають старі на музейні полки.

Щоб все працювало справно, потрібно постійно оновлювати обладнання. Якщо компанія придбала свій сервер, для нормальної роботи його потрібно постійно підтримувати і оновлювати. Коли виходить з ладу — шукати запчастини і ремонтувати.

При використанні хмар, це питання відпадає. Ви не думаєте над тим, як і коли оновлювати обладнання, до кого звертатися і що робити, якщо щось не працює.

Придатний провайдер завжди стежить за роботою серверів і не допускає збоїв в роботі. Ви платите тільки за використання потужностей в хмарі — замовлене кількість ресурсів і програми, якщо вони вам потрібні.


Причина №3 — Хмара — універсальний інструмент

При замовленні хмарного сервера ви можете встановити на нього свої програми або орендувати сервер з уже встановленим набором програм для вирішення конкретних завдань.

Наприклад, ви можете замовити поштовий сервер, сервер для хостингу сайтів на 1С-Бітрікс або машину для розміщення програми 1С: Бухгалтерія, пакет офісних програм для роботи співробітників з віддаленими робочими столами і так далі.

При необхідності в хмарі можна зібрати самодостатню ІТ-інфраструктуру, налаштовану для роботи з вашим бізнесом —індивідуальний інструмент для виконання завдань, з яким ви і ваші співробітники зможете працювати з будь-якого пристрою.


Причина №4 — Бізнес можна перенести в хмару за день

Є така думка: щоб перенести інформацію, програми та інші ресурси бізнесу в хмару, потрібно витратити кілька днів або тижнів.

У більшості випадків ця думка помилкова. Звичайно, якщо треба перенести в хмару кілька тисяч або сотень тисяч співробітників, це займе більше часу.

Але компанія з 10-20 чоловік  переїхати в хмару за день, а то і за кілька годин. Так що все безпосередньо залежить від розміру бізнесу і завдань.

Для ваших співробітників в роботі нічого не зміниться. Просто тепер вони будуть працювати через віддалений робочий стіл, а бізнес буде в хмарі — в безпеці.


Причина №5 — З хмарами бізнес економить гроші

При переході на роботу в хмарі вам не потрібно купувати нові потужні комп'ютери, сервери, мережеве обладнання. Вашим співробітникам потрібні тільки простенькі комп'ютери або тонкі клієнти і інтернет.

При використанні хмарних сервісів ви сплачуєте тільки за ресурси, які використовуєте. Якщо вирішите, що для ваших завдань потрібна мінімальна потужність, її можна зменшити. Як тільки знадобитися потужність більше — збільшити без покупки додаткового устаткування.

Простими словами при переході на роботу в хмарі бізнес припиняє витрачати гроші на покупку устаткування. Все обладнання надає і обслуговує провайдер хмари.

Крім того, в хмарі легше адмініструвати, обслуговувати і налаштовувати системи, тому відпадає необхідність підключати додаткові ресурси і фінанси.


Причина №6 — Є можливість робити знімки системи і бекапи

У кожному бізнесі бувають неприємні ситуації з втратою даних.

Наприклад, втратити базу клієнтів дуже прикро, а базу бухгалтерії і важливі електронні документи — дуже небезпечно.

Все це загрожує фінансовими збитками і крахом репутації, іноді банкрутством.

Причини втрати інформації різні: віруси, які самі видаляють дані, хакери, несправності, збої, помилки співробітників, крадіжка інформації.

Хмари дають можливість захиститися від цих подій - робити знімки системи і бекапи. Це резервні копії системи і даних, які дозволяють відновити інформацію в разі втрати.

Тобто, якщо раптом ви втратите частину інформації або всю інформацію, то зможете відновити її, тому що у вас буде знімок системи і / або резервна копія — бекап.


Причина № 7 — Хмари роблять бізнес мобільним

Якщо до цього моменту ваш бізнес був прив'язаний до офісу і обладнання, яке там встановлено, з переходом на хмари бізнес знаходить мобільність.

До хмарі можна підключитися з будь-якого комп'ютера, планшета або телефону. Ви сідаєте за будь-який пристрій, підключаєтеся до хмари і бачите свій звичний робочий стіл.

Навіть якщо ви вирішите злітати в подорож на Місяць, і там буде інтернет, зможете продовжити вирішувати завдання бізнесу віддалено. Ніхто і не помітить вашої відсутності в офісі.

Хмари дозволяють працювати на будь-якому пристрої в будь-якому місці, де є інтернет. При цьому ваша інформація залишається під надійним захистом.


Причина № 8 — Хмари легко адмініструвати

Інфраструктура нашої хмари вибудувана на базі єдиної платформи. Завдяки цьому клієнти легко нею керують, стандартизуючи і уніфікуючи власні ІТ-інфраструктури всередині хмари.

Адміністрування такої системи займає набагато менше часу і сил, ніж управління хаотично сформованої класичної інфраструктурою. В хмарі системний адміністратор компанії-клієнта стежить за безпекою, управляє ресурсами та впроваджує нові рішення, а не колупається в залозі і бігає від одного робочого місця до іншого, попутно вирішуючи проблеми нестачі ресурсів, як раніше.

А для клієнтів, які взагалі нічого не хочуть адмініструвати самостійно, у нас є окрема послуга адміністрування серверів. Клієнти просто працюють в хмарі, а функції адміністрування віддають нам і взагалі не думають про це. А ми стежимо за тим, щоб все працювало справно.

Хмари повинні допомагати бізнесу, а не додавати нові завдання, на які потрібно витрачати час.


Причина № 9 — Надійність і безперервність роботи

Щоб в локальній інфраструктурі все працювало добре і без перебоїв, потрібно купувати дороге надійне обладнання і постійно обслуговувати його. Але і в цьому випадку час від часу щось йде не так. Це ж техніка.

При використанні хмар вам не потрібно виділяти бюджет на покупку устаткування, ремонт і профілактику. Ви сплачуєте тільки абонентську плату, вирішуєте завдання свого бізнесу і виграєте час, яке можете використовувати для розвитку.

Все працює надійно і безперервно.


Причина № 10 — Гнучкість і масштабованість

При використанні хмар ви можете в будь-який момент змінити конфігурацію: додати сервер, окремі обчислювальні ресурси в нього, робочі місця, додаткові сервіси.

Ви сплачуєте провайдеру тільки за те, що вам реально потрібно. Від ресурсів, які вам не потрібні, завжди можна відмовитися.

По суті ви самі вибираєте, скільки платити. Наприклад, ви можете перевести в хмара не всю компанію, а окремі підрозділи, інформацію яких потрібно тримати в безпеці подалі від сторонніх очей.


Причина № 11 — Можливість моніторингу

Хмарну інфраструктуру можна доповнити інструментами моніторингу та контролю, щоб відстежувати, хто які операції виконує в вашому хмарі, яку інформацію використовує в роботі і що робить з даними.


Причина № 12 — Висока швидкість роботи

Технології розвиваються. Хмари стають швидше і зручніше.

Зараз швидкість роботи в хмарі нічим не відрізняється від звичної роботи на локальному комп'ютері. Тільки тепер ваша інформація в безпеці.

Давайте підсумуємо

У цій статті ми перерахували основні причини, за якими все більше компаній переносять бізнес в хмари.

Насправді причин набагато більше. Для кожного бізнесу вони свої.

Основна вигода в тому, що хмара — гнучкий інструмент, за допомогою якого ви можете налаштувати зручну екосистему для свого бізнесу і постійно поліпшувати її, збільшуючи швидкість вирішення завдань і продуктивність кожного відділу або співробітника.

Якщо у вас залишилися питання,  звертайтеся до нас в будь-який час. Ми завжди на зв'язку. І раді вам 24х7.

Підпишіться на нашу сторінку фейсбук , щоб не упустити важливого.

34

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

Як захистити бізнес завдяки хмарному бекап-хостингу разом з Tucha

Втратити важливі дані нерідко означає зруйнувати роботу всієї компанії. Та є рішення, яке допоможе зберегти бізнес у разі критичних ситуацій! Це — резервні копії, розміщені у надійному сховищі окремо від основної інформації.

Провайдер хмарних рішень Tucha закликає захистити свій бізнес від втрати важливих даних!
Бекап-хостинг у хмарах від Tucha допоможе забезпечити:

•    надійне зберігання резервних копій на віддалених серверах;
•    доступ до даних з будь-якого куточка світу 24×7;
•    легке масштабування сховища.

Детальніше: https://tucha.ua/uk/services/tuchabackup

Потурбуйтеся про інформаційну безпеку своєї компанії вже зараз! Телефонуйте +380 44 583-5-583 або пишіть на sales@tucha.ua та отримайте найкраще рішення для своєї задачі.

35

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/dd9b0f948214b68c406fde491ff68899.jpg

Скільки коштує організувати віддалену роботу для компанії

Друзі, якщо ви готові перенести роботу компанії у хмару і бажаєте знати, скільки це коштує, провайдер хмарних рішень Tucha наводить конкретні розрахунки, а крім того розповідає:

•    що впливає на вартість винесення робочих місць команди у хмару;
•    хто і з якими даними може легко працювати віддалено;
•    як просто організувати міграцію.

А ще партнер пропонує вигідні умови на розгортання віддаленого офісу! При замовленні акційного сервісу до 14 липня 2020 року включно отримайте знижку 200 грн на оплату першого рахунку та 1 місяць користування сервісом TuchaBackup у подарунок (в об'ємі диска замовленого сервісу). Щоб скористатися пропозицією, обов’язково вкажіть спеціальний промокод — TD-210-0. Для замовлення телефонуйте +380 44 583-5-583 або пишіть на sales@tucha.ua.

Детально про рішення та умови акційної пропозиції: https://bit.ly/2XRUBz9

Віддалений офіс — це стабільна робота всієї команди звідусіль та надійне розміщення важливих даних. Потурбуйтеся про свій бізнес разом з Tucha!

36

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/6f45b08501050137d8bc9ed4fa640a9d.jpg

Нові можливості для хостингу e-shop від Tucha

Друзі, привіт! Запорука успіху інтернет-магазину - це швидке завантаження сайту і його стабільна робота. Уже понад 70% покупців вважають за краще онлайн-магазини. У чималому успіх e-shop залежить від швидкості завантаження сайту і його стабільної роботи. Хмари від Tucha.ua допоможуть забезпечити якісний хостинг для вашого e-shop. А якщо ви власник проекту на базі платформи «Bitrix: Управління сайтом», для вас відкриті нові можливості для роботи інтернет-магазинів в хмарах від Tucha, які дозволяють заощадити і забезпечити надійну роботу свого інтернет-магазину. Всі деталі - в нашій статті.

37

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/dedb6cf399ebfc65e22973aec206a324.jpg

Переїзд сайту із сервера на сервер та безшовна міграція

Друзі привіт. Якщо перед вами стоїть завдання перевезти високонавантажений сайт, що вимагає розміщення на окремому сервері, на більш чуйний хостинг, тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо вам про способи перенесення сайту з одного сервера на інший. А також детально розглянемо методику безшовної міграції — безболісного переїзду без перерв у роботі вашого сайту та без втрати будь-яких даних про взаємодію з користувачами, наприклад, про замовлення або про відвідування, які відбулися під час міграції з майданчика на майданчик.

38

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/3d800c3c234b7ae2edaeb7078a4144a3.jpg

Як захистити дані та бізнес завдяки хмарному бекап-хостингу

Друзі, привіт! Втрата важливих і конфіденційних даних для будь-якої компанії часто стає непоправною. Вона тягне за собою безліч проблем, в тому числі матеріальні збитки, втрату часу і зусиль. А часто ці наслідки і зовсім драматичні - бізнес може просто зруйнуватися.

Для того щоб уникнути таких неприємностей, слід заздалегідь подбати про безпеку даних. Один з найбільш надійних способів - регулярно створювати резервні копії файлів і документів, а також зберігати їх в захищеному місці. Надійним помічником у цьому стане сервіс для бекап-хостингу TuchaBackup. Як завдяки хостингу резервних копій в хмарах зберегти свій бізнес від руйнування читайте в нашому блозі.

39

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

CRM-системи у хмарі

CRM-системи у хмарі

Друзі привіт! Часи, коли менеджери вели облік клієнтів та історії дзвінків у блокнотах або, у кращому разі, в Excel, відходять у минуле. Наразі існує чимало більш ефективних засобів для взаємодії з клієнтами, підвищення якості роботи з ними, збільшення показників продажів та оптимізації маркетингу. Серед таких, зокрема, — CRM-системи, які допомагають керувати відносинами з клієнтами. Однак для того, аби ці системи працювали стабільно і швидко, їм потрібен якісний хостинг.

І забезпечити його найкращим чином допоможуть хмарні рішення від Tucha. Більш детально в нашій статті.

40

Re: Tucha - хмарна інфраструктура як послуга (IaaS)

https://replace.org.ua/uploads/images/6625/6dfc5ac4de16e99c32001334a859be22.jpg

Чек-лист: Як вибрати хмарного провайдера

Хмарних провайдерів на ІТ-ринку стає все більше. Та не всі з них однаково добре виконують свою роботу. Знайти і розпізнати надійного постачальника хмарних сервісів — справа, яка потребує підготовки, знань та часточки везіння. На що ж звернути увагу під час вибору компанії, якій можна довірити найцінніше — свої дані? Розкриваємо всі карти пошуку відповідального і перевіреного провайдера. Детальний чек-лист за посиланням.