1

Тема: Підручник php

Алоха.... Зразу скажу, пошук юзав, але бажаного результату не дав.

Шо потрібно? Це підркчник з php, де буде все gо етапно розжовано. Знаю, що такі мають бути бо саме такий читаю з java.

Хочеться, щоб там було детально пояснено наприклад, що if else їхнє значення в дужках буде булівське (не int і не string, float, double), тобто true false.
Що значить одне, два і три знака дорівнює ( if($a===$f)) і т.д.

А в кінці кожного параграфу, автор книги давав тести для закріплення матеріалу.

2

Re: Підручник php

Якщо ви "розжуєте" базову логіку програмування, вивчаючи Java, то нащо вам ще раз базову логіку "жувати" на PHP?

3

Re: Підручник php

Codecademy вам у поміч!

Подякували: Faraon1

4 Востаннє редагувалося Invader (02.08.2013 12:53:51)

Re: Підручник php

А назвіть книгу по java, щоб я міг її покритикувати На форумі хтось перекладав підручник з PHP який дає істинні знання починаючи зі встановлення Apache.
Із тих книг, що я знаю, то схожі це Энди Гутманс, Стиг Баккен, Дерик Ретанс  "PHP5. Профессиональное программирование" (це та книжка де на обкладинці мужик схожий на школяра). W. Jason Gilmore "Beginning PHP and MySQL: From Novice to Professional, Fourth Edition". Стив Суэринг, Тим Конверс, Джойс Парк "PHP и MySQL. Библия программиста. 2-е издание". Радив би подивитися спершу на перші дві. В жодній з них немає тестів для закріплення матеріалу. А ні, є ще "Head first. PHP and MySQL" з розжовуванням тестами і питаннями, але вона може виявитися не такою затеоретизованою як вам, можливо, хотілося б.

5

Re: Підручник php

Що таке один, два і три знаки дорівнює (і багато інших цікавих речей), то це можна знайти і на оф. сайті PHP (php.net). Не лінуйтесь заходити туди час від часу.