Тема: Бидлопросування якихось недоперекладених

А ще краще не мучитись,  і зробити так як я, замовивши сайт у компанії "Справа", де досвідчені ІТ-спеціалісти  грамотно та швидко оформили просування сайту в Івано-Франківську  за посиланням

2

Re: Бидлопросування якихось недоперекладених

Оксано (якщо це ваше справжнє ім'я), вітаю на форумі. Ви серйозно гадаєте, що на цьому форумі комусь буде неочевидно, що це рекламне повідомлення? Це професійний сайт. Якщо бажаєте - створіть окрему тему і фахово розпишіть, у чому саме переваги саме вашої фірми.
Наразі я можу лише сказати, що якщо щось може бути менш професійним за картинку з російським текстом посеред української версії першої сторінки - то це картинка з російським текстом з помилкою посеред української версії першої сторінки.

Подякували: ch0r_t, ReAl, Eff1c3

3

Re: Бидлопросування якихось недоперекладених

Чогось думав, що автором таких перейменувань є пан hex(5521 * 665047) — на нього це більш схоже.
Зацікавили російським текстом з помилкою, але так і не знайшов його на сайті. Зате виникло питання, як прийняти «консультанта», щоб прочитати текст під ним — хрестика на ньому нема (не лише на цьому сайті зустрічаю цей же скрипт з цією ж вадою).

4 Востаннє редагувалося koala (24.12.2020 19:13:42)

Re: Бидлопросування якихось недоперекладених

Трохи вище центру:

Прихований текст

https://replace.org.ua/uploads/images/931/1715f4f4d850531b3ae965903496e656.png

А хрестик трохи лівіше консультанта.

Подякували: P.Y.1

5

Re: Бидлопросування якихось недоперекладених

Я нічого не перейменовував, це оригінальна назва. Цей допис створили в іншій гілці, ніби замаскували під "пораду форумчанина". Люди, які таким бидляцьким способом намагаються просуватися на фаховому форумі, н.м.д., нічого в просуванні свого продукту не розуміють - де їм вже чужі просувати.

Подякували: leofun01, ReAl2