Тема: Python. Курси.

Порадьте, будь ласка, курси мовою програмування Python в Києві. Було б гарно, аби була б якась практика в справжній компанії.

2

Re: Python. Курси.

Курси - будь-які онлайн. Скажімо, на Prometheus.
Практика в справжній компанії - після курсів прогляньте вакансії джуніорів і запропонуйте два тижні попрацювати інтерном, безкоштовно. Навіть якщо не візьмуть після того - матимете досвід.

Подякували: valeriagoryishina1

3

Re: Python. Курси.

valeriagoryishina написав:

Порадьте, будь ласка, курси мовою програмування Python в Києві. Було б гарно, аби була б якась практика в справжній компанії.

https://foxminded.com.ua/ua/python/

якщо зрозумієте 70% матеріалу - вважайте себе сильним джуніором.

Подякували: valeriagoryishina, koala2

4 Востаннє редагувалося frz (12.01.2021 12:53:48)

Re: Python. Курси.

Поставте собі за мету написати пет-проект самостійно, нехай це буде калькулятор чи хоча б простий CRUD. Далі покроково вирішуйте цю задачу, по ходу запитуйте, тоді й поступово зрозумієте що курсів в інтернеті є навалом і серед них є пристойні безкоштовні. Сенс в тому, щоб завжди ставити предметні запитання, а не загальні типу "що робити, куди йти". Та й гірка правда в тому, що із закінченими курсами ви насправді нікому не потрібні, ринок зараз повернений лицем у бік кандидатів лише рівня мідл і сіньйор, а до джунів, на жаль, повернений дупою. Курси із обіцяним працевлаштуванням - це ще один підступний маркетингових хід; там же не можуть працевлаштувати буквально всіх, от візьмуть з сотні двох найкращих, а решта до побачення. А от із закінченими курсами, написаним пет-проектом що залитий на github/bitbucket, та ще й з пристойною англійською (ви ж її вже зі всіх сил вивчаєте, чи не так?) ваше резюме серед сотні джунів буде в першій десятці.

Подякували: ping1