1

Тема: Бот телеграм

Роблю бота(на JS) для розкладу пар в університеті. Хочу реалізувати, щоб бот автоматично відправляв по заданому розкладу(часу) посилання на зум конференцію. Шукав як це зробити на різних форумах, так і не знайшов нічого. Можливо хтось зможе щось підсказати на цей рахунок, дати якісь ідеї. Завчасно дякую!!!!

2 Востаннє редагувалося frz (28.04.2021 16:02:22)

Re: Бот телеграм

щоб бот автоматично відправляв по заданому розкладу(часу) посилання на зум конференцію

Тут бачу дві частини:
1) розклад - тут залежно від операційної системи; якщо лінукс - то логічно використовувати вбудований crontab; якщо інша операційка - відповідно дивитися які в них є варіанти, повинен бути якийсь scheduler
2) зум конференція повинна бути створена наперед і цей лінк потрібно перевірити через деякий час, бо я особисто стикався з тим що раніше створений лінк може стати невалідним; інакше ґуґлити "zoom api" і вчитися як створювати щоразу новий zoom link.

Подякували: SaintMal1

3

Re: Бот телеграм

SaintMal написав:

Роблю бота(на JS) для розкладу пар в університеті.

Сервіс, який дозволяє проводити конференції, сам повинен давати можливість формувати розклад, і більшість таких сервісів дають таку можливість.

А те, що деякі організації використовують одночасно кілька різних взаємозамінних сервісів від різних компаній, - ганьба керівників тих організацій. Розплодилось генераторів хаосу.

До чого я веду: Кидайте це діло, поки не підписались на це.

Подякували: SaintMal1

4

Re: Бот телеграм

frz написав:

розклад - тут залежно від операційної системи; якщо лінукс - то логічно використовувати вбудований crontab; якщо інша операційка - відповідно дивитися які в них є варіанти, повинен бути якийсь scheduler

Дякую, буду пробувати!

5

Re: Бот телеграм

leofun01 написав:

А те, що деякі організації використовують одночасно кілька різних взаємозамінних сервісів від різних компаній, - ганьба керівників тих організацій.

Так в тому то і річ що то ганебна суть українського бізнесу..