1

Тема: Перенести git-проекти до існуючого svn-репозиторію

Так склалося, що практично всі свої програми я зберігаю в одному великому svn-репозиторії. З приблизно такою структурою:

myproject/
    trunk/
myanotherproject/
    trunk/
pyutils/
    trunk/
c-progs/
    trunk/
...

При потребі, роблю чекаут окремого проекту і працюю з ним. Багато проектів закинуто, або ж можу повернутися до проекту через багато років. Регулярно роблю бекапи репозиторію, тому нічого не губиться. Маю налагоджений процес роботи з усім цим, змінювати на щось інше найближчим часом не збираюсь.

Також є декілька проектів на git (навчальних і давно закинутих), які поки що лежать на ґітхабі. Звідки я хотів би їх прибрати й наповнити його чимось більш корисним. Було б добре перетворити кожен такий git-репозиторій на окрему директорію проекту в моєму загальному svn-репозиторії, але також бажано при цьому зберегти історію змін, щоб попередні версії були доступними.

Найпростіше, що можна зробити — скачати ці git-репозиторії й інтегрувати їх вміст як окремі директорії-проекти в мій svn-репозиторій. Проте, при цьому я втрачаю історію змін (лишається доступною тільки остання версія), що незовсім ідеальний варіант. Також існує можливість перетворити кожен git-проект на окремий svn-репозиторій, де історію змін буде збережено, але це взагалі не те, що мені треба.

Отже, чи існує цивілізований спосіб перенести git-проекти до існуючого svn-репозиторію, розмістивши їх як директорії в корені цього репозиторію і зберігши при цьому історію змін у них, щоб я мав доступ через svn як до останньої версії ґіт-проектів, так і до всіх попередніх?

2

Re: Перенести git-проекти до існуючого svn-репозиторію

Воно?

Подякували: P.Y., flatliner, leofun013