41

Re: Хтось бував на таких курсах? Чи варто записуватись?

Прихований текст

От сиджу і думаю — відповідати чи ні. В то відповім, а він тоді "це не відповідає дійсності", хоча не відповідатиме це в кращому разі тій шрні дійсності, яку він бачить зі свого боку, а в гіршому —лише  його уявленням про дійсність.

htoznasho написав:

Чи згідні ви з думкою, що людині з вулиці легше увійти в аіті через щось забуте чи непоширене в галузі,

Це така мрія — от я вмію щось таке мало поширене, то мабуть це мало хто вміє, бо нових не вчать, то так буде легше досягнути чогось. А тоді виявляється, що після застарівання технології попит впав швидше, ніж вимерли люди з відповідними вміннями, і всі потреби закрити тими, хто це вже 20 років робить, співвідношення пропозиції до попиту набагато гірше. А до покращення співвідношення треба ще дожити у ясному розумі і тоді абсолютна кількість вакансій буде залишкової мала, шрубо кажучи,  якісь чергові COBOl LCowboys закриють все собою.

htoznasho написав:

наприклад через програмування на асемблері

Асемблер? Ні, через програмування на асемблері як таке — навряд. Можливо, через продукт, який має якісь відчутні конкурентні переваги саме тому, що він написаний на асесмблері. Але його слід самому придумати, втілити і пропзати, і потрібно багато інших умінь, маючи які можна зайти в IT і без асемюлера. Тобто він буде важливим для цього продукту, але не для процесу входження.

htoznasho написав:

або мікроконтролерах?

Це тут в застарілому чи в малопоширеному? :D
Ring, Ajax, Kostal, "ще одна контора на Подолі, стукадися мені в лінкедін, забув назву, працюють по пожежній сигналіз systemsації на американців" (до речі, там в переліку і MCS51 були).

Подякували: 0xDADA11C7, P.Y.2

42 Востаннє редагувалося Regen (16.10.2021 14:14:16)

Re: Хтось бував на таких курсах? Чи варто записуватись?

htoznasho написав:

Чи згідні ви з думкою, що людині з вулиці легше увійти в аіті через щось забуте чи непоширене в галузі, наприклад через програмування на асемблері або мікроконтролерах?

якщо це щось забуте то це значить що там досить маленьке комюніті, а це в свою чергу значить, що вам буде важко

  • знаходити навчальні матеріали (статті, відоси, курси)

  • фіксити баги

  • додавати якусь мінімальну кастомізацію

  • знайти роботу

тому моя вам порада - не ускладнюйте самі собі життя

43

Re: Хтось бував на таких курсах? Чи варто записуватись?

Фанатію від забутого чи непоширеного. Але займаюсь цим зараз виключно для власного задоволення — не для входження кудоюсь кудись (хоча й такі мрії колись були).