1

Тема: Аватарки і ніки користувачів.

Початок тут: http://replace.org.ua/post/16797/#p16797

Якщо людина баче себе як трусіка, що в цьому поганого?

Хай себе бачить але є одне але. Це тематичний форум!!!
Уявіть собі що я поставлю на аватару цицьки бо я бачу це цікавим. Це буде нормально?

Питання до всіх форумчан.

2

Re: Аватарки і ніки користувачів.

Очі.завидющі написав:

Пропоную заборонити забороняти естетів наподобі трусиків і їхнє світосприйняття. Якщо людина баче себе як трусіка, що в цьому поганого? А попередній пост продиктований квадратно-гніздовим способом мислення.

Не треба підмінювати поняття, Трусік не бачить себе Трусіком, а просто має дифіцит спілкування (причому не тільки з жінками) і таким нехитрим чином звертає на себе увагу. І коли весь форум починає бурлити від цього - Трусік бачить що це працює. Я не маю нічого проти формочек для кексів, у темі для розмов, ну хоче трусік поспілкуватись нехай буде мати таку нагоду, може комусь цікаво про це читати. Я пропоную не піднімати з цього приводу великих дискусій, а просто по тихому перейменувати його в Миколу, і видалити аватар =) А якщо хоче бачити себе як Трусіка - нехай іде на 2ch і показує там цицьки 13-тирічній аудиторії без визначених інтересів.

3

Re: Аватарки і ніки користувачів.

Я за цензуру на загальних підставах. Аватарка і ім'я - такий самий контент, наданий користувачем, як і текст повідомлень.

4 Востаннє редагувалося Очі.завидющі (20.10.2013 19:30:26)

Re: Аватарки і ніки користувачів.

koala написав:

Аватарка і ім'я - такий самий контент, наданий користувачем, як і текст повідомлень.

Погоджусь, але саме з цих причин я б утримався від цензури.

funivan написав:

Це тематичний форум!!!

Так, але особисто для вас. Я отримую більше естетичного задоволення від відвідувань форуму, аніж вирішую свої технічні завдання. Тобто кекси, музон і малюнки від трусіка, циан мені цікавіше навіть за розробку СКК. Можна сказати що я тут скоріше через естетів, а не через технічні питання.

Chemist-i написав:

Трусік не бачить себе Трусіком, а просто має дифіцит спілкування

Не варто видавати себе за фахівця з психології, або принаймні практикуйтеся на собі, перш ніж до трусика в голову залазить.

Chemist-i написав:

А якщо хоче бачити себе як Трусіка - нехай іде на 2ch і показує там цицьки 13-тирічній аудиторії

Вірно, але ... тоді тому, хто хоче бачити себе як програміста, хай робить реліз, а то про тематичність тут балакають, а релізів деякі не роблять.

5

Re: Аватарки і ніки користувачів.

А чому б просто не додати ще одне правило до списку вже існуючих про аватарки і прізвиська на основі, наприклад правил

2.4. Будь-які образи та погрози в адресу користувачів форуму. Вживання нецензурних слів/виразів.
2.7. Будь-якого роду пропаганда, розпалювання міжнаціональної, міжрасової або міжрелігійної ворожнечі та ін. речі, що порушують чинне законодавство України.

?
А то по тихому редагувати профілі занадто а от банити чи не давати можливості зареєструватися юзерам з ніками на кшталт pihva_qumo і/чи аватарками на яких зображена, наприклад, чиясь цюцюрка вже краще. Але що віднести до порнографії?

6

Re: Аватарки і ніки користувачів.

Порнографія - це зображення статевого акту. У Трусіка і близько цього нема. В нашому ж випадку на форумі частина користувачів боїться жіночого тіла, а то вже нездорові нахили.

Подякували: leofun011

7

Re: Аватарки і ніки користувачів.

Я зараз не в Україні. Як буду дома, то вирішу це питання. Зараз тему закриваю.