1

Тема: Довідник по blueprints UE4?

Доброго вечору. Прошу не сильно гиготати, але, якщо знаєте, то де можливо скачати довідник по блюпринтам ігрового движку Unreal Engine 4. Шукав через Гугл, але, можливо не так як треба задав питання, крім УЄ за 24 гогдини не знайшов.  *PARDON*

2

Re: Довідник по blueprints UE4?

Навіть сурсів не знайшов. Взагалі в EpicGames щось дивне твориться, на сайті UE4 видалено багато сторінок.
Залишилось:

Подякували: PeSePol1

3

Re: Довідник по blueprints UE4?

Дуже дякую  *DRINK*

4 Востаннє редагувалося wander (09.05.2022 15:35:09)

Re: Довідник по blueprints UE4?

leofun01 написав:

Взагалі в EpicGames щось дивне твориться, на сайті UE4 видалено багато сторінок.

Їх, ця проблема переслідує вже дуже давно, якщо не завжди. І, схоже, її не змогли побороти і досі (давно не цікавився, що там у них). Більшість документації UE4 генерується автоматично і недоцільна, якщо ви шукаєте приклади. Здебільшого тому, що розробники UE4 — це великі компанії, які насправді не вносять свій внесок і не діляться своїми знаннями в онлайн-вікі. Розробники звідти мають достатньо досвіду, щоб не потребувати такого рівня документації, тому шукати пояснення роботи систем високого рівня (ті ж блупринти), вам прийдеться самому, по всіх закутках інтернету.

Плюс UE4 — це відкриті джерельні коди, тому ви завжди можете зайти всередину функції, щоб точно зрозуміти, що вона робить. А, спростити такі дослідження може їх visual assist (чи якось так ця тулза називається).

Подякували: leofun01, Chemist-i2

5

Re: Довідник по blueprints UE4?

wander написав:

якщо ви шукаєте приклади

Ні. Просто мені зручніше щось робити за допомогою довідника, якщо забуду яка команда що робить, або якщо є дублююча команда, зроблена для цієї задачі.  :)

6

Re: Довідник по blueprints UE4?

wander написав:

UE4 — це відкриті джерельні коди

Колись були такими. Зараз вони обіцяють видати коди тільки після підписки.