1

Тема: Програма "Зберігання та Торгівля"

Вітаю друзі.

Програма для обліку складу, торгівлі та фінансів майже готова.
Кому цікаво тестову версію можна скачати тут https://accounting.org.ua/storage_and_trade.html
Вихідний код тут https://github.com/tarachom/StorageAndTrade

Ще багато чого треба доробити щоб це була повноцінна програма, але основа закладена.

Буду вдячний за будь-які відгуки та пропозиції.
Дякую!

2

Re: Програма "Зберігання та Торгівля"

.NET must die. Не вказано які ОС підтримуються. Воно хоче .NET 4.7.2 якого в мене немає і на який варто додати пряме посилання на сторінки з програмами. "Фінанси" яка ніби як для домашнього користувача хоче PostgreSQL. Кому воно таке треба? Хто з цим буде заморочуватися? "Зберігання та Торгівля" займайє майже 84 Мб і навіщось йде в комплекті з Twitter bootstrap. Жодну програму не запускав бо для них потрібен монстроузний PostgreSQL.

3

Re: Програма "Зберігання та Торгівля"

bootstrap використовується для оформлення виводу звітів.
Це css стилі та javascript.
Скачав з цього сайту https://www.w3schools.com/bootstrap4/default.asp

4

Re: Програма "Зберігання та Торгівля"

Так, я навряд-чи буду користувачем вашої програми, але вважаю, що SQLite створений для простих користувацьких застосунків.
І варто якось інакше сформулювати "Кому цікаво тестову версію можна скачати тут https://accounting.org.ua/storage_and_trade.html", бо початково складається враження що існує не тестова версія, може комерційна якась, попри відкриті джерельні коди вашої програми (як для дистрибутиву RedHat Linux, який має відкриті коди, але окремо бінарники за гроші пропонують з обслуговуванням). Ще я б зробив би теги з завантаженням бінарників для певних версій на гітхабі. Більше посилань, описів -- зручніше користувачу.