1 Востаннє редагувалося Betterthanyou (22.12.2022 11:33:11)

Тема: Новий ІР для кожного контейнера докера

Можливо ви знаєте безкоштовне рішення, як можна створити докер контейнера з новим ІР?

Я тестую одне зовнішнє API (зовнішній сервіс) і для того щоб тестити під різними параметрами проходили швидше, вирішив зробити 10 контейнерів з різними параметрами. Після цього я отримую бан за Ддос-атаку. Тобто цей сервіс що я тестую вважає що я його атакую, тому що перевищенні  ліміти запитів.

Я бачу два варіанти, як це можна вирішити

1) VPN (Virtual private network) Якщо ви знаєте безкоштовний VPN, та як його можна підключити окремо під кожний контейнер, будь-ласка напишіть

2) VPS (Virtual private server) Це рішення взагалі ідеальне, але на жать не знайшов безкоштовних VPS. Наприклад Azure пропоную безкоштовний VPS, але ліміти вичерпуються дуже швидко, не вистачає на місяць тестування.

Підкажіть як безкоштовно створити докер контейнери з новими ІР.

Подякували: leofun011

2

Re: Новий ІР для кожного контейнера докера

А ви не думали, що адміни того API теж не сракою думали, коли захист від DDoS налаштовували? Може, просто напишете їм? Якщо можна, вони вам відкриють доступ. Якщо ні - значить, захист від DDoS є частиною цього API, і вам слід це враховувати при розробці.

3

Re: Новий ІР для кожного контейнера докера

koala написав:

А ви не думали, що адміни того API теж не сракою думали, коли захист від DDoS налаштовували?

Вони розраховували що до їх API буде підключатися 1 бот для 1 ІР адресу (а не 10 ботів). Я вже пробував шукати інформацію як можна в них (цього API сервісу)попросити більші квоти, на жаль ніяк. Після тестування, мені потрібно буде лише 1 бот.

Про сервіс

Я не говорю назву сервісу, щоб "не перевантажувати" тему зайвими деталями. Це не якийсь секрет.

Я тестую крипто-трейдерів ботів на бінанс

https://www.binance.com/en/support/faq/ … 0004492232

Вимоги такі
1,200 request weight per minute (keep in mind that this is not necessarily the same as 1,200 requests)

А 10 ботів роблять ~5000 запитів. Ці за цього мене банять. Тестувати мені потрібно місяць, щоб знайти найкращі параметри. Тобто якщо тестувати послідовно. Це буде 10 місяців, що для мене занадто довго, та умови крипто-ринку за цей час зміняться, що зробить тестування не актуальним. Потрібно тестувати паралельно.