1

Тема: Як вивести дані на файл XCode Mac

Всім добрий день. Підкажіть, будь ласка, як вирішити наступну проблему: вчу с++ на MacBook в програмі XCode (можливо проблема пов'язагна з програмою, тому і вказав). Задача така "Треба створити програму, яка запитає у користувача ім'я, фамілію і номер телефону. Після того, як данні будуть вказані, вони мають бути перенесені на інший документ формату .txt (нп. візитка.txt)". Як сказала викладачка, цей файл має створитись сам по собі у папці з самим кодом. Код написаний правильно(так сказала викладачка), але файл не утворюється. Буду вдячний, за допомогу. Ось код:

#include <iostream>
#include <fstream>

using namespace std;

int main()
{
    string name, last_name;
    int nr_tel;
    cout << "Your name: ";
    cin >> name;
    cout << "Your last name: ";
    cin >> last_name;
    cout << "Your nr_tel: ";
    cin >> nr_tel;
    fstream plik;
    plik.open("wizytka.txt", ios::out);
    plik << name << endl;
    plik << last_name << endl;
    plik << nr_tel;
    return 0;
}

2

Re: Як вивести дані на файл XCode Mac

Не виходить бо особа в якої Ви вимагаїєе персональні дані за схемою шахрайства послала вас разом з викладачкою подалі в яму.
Не шуткуйте з такими схемами, нарветесь на неприємності.

Подякували: romalarkin1

3

Re: Як вивести дані на файл XCode Mac

Вам необхідно у налаштуваннях XCode'у для пункту Working Directory вказати шлях (папку) куди ви хочете, щоб ваш проєкт зберігався. Це має бути у Product->Scheme->Edit Scheme->Options->Working Directory і тут вказати робочий каталог, який ви хочете. Інакше він все зберігатиме кудись у ~/Library/Developer/Xcode/DerivedData/<project name> (але це не точно).

Подякували: romalarkin, leofun012