1

Тема: Публікація гри в itch io

Вибачте якщо тут розмовляють лише на теми по розробці ігор, але я хотів спитати що потрібно для публікації та продажі ігор в itch io наприклад в steam не дуже легка реєстрація аккаунта та публікація гри, я чув що в itch io все набагато простіше ніж в steam, сам я знайшов ніякої інформації про itch io може я так погано шукав.

2

Re: Публікація гри в itch io

GPT-4 написав:

Для публікації та продажу ігор на itch.io потрібно виконати наступні кроки:

Зареєструйтеся на сайті itch.io: створіть обліковий запис, введіть свій електронний адрес, ім'я користувача та пароль.

Підтвердіть свою електронну адресу: перевірте електронну пошту та перейдіть за посиланням, яке вам надіслано для підтвердження.

Створіть новий проект: перейдіть до розділу "Проекти" у своєму профілі та натисніть "Створити новий проект". Введіть інформацію про вашу гру, таку як назва, опис, зображення, теги та інше.

Завантажте файли гри: виберіть файли гри, які ви хочете завантажити, та перетягніть їх у вікно завантаження.

Встановіть ціну: виберіть опцію "Платно" та встановіть ціну, яку ви хочете отримати за свою гру. Ви також можете встановити гру як безкоштовну або дозволити користувачам самим вирішувати, скільки вони хочуть заплатити.

Опублікуйте гру: переконайтеся, що ви відзначили гру як "опубліковану" та зберегли зміни. Ваша гра тепер буде доступна для інших користувачів на itch.io.

Налаштуйте оплату: для отримання грошей від продажу ігор, налаштуйте свої платіжні налаштування. Ви можете використовувати PayPal або Stripe для отримання платежів.

Після виконання цих кроків ваша гра буде опублікована та доступна для продажу на itch.io.