1

Тема: Gameverse - про відеоігри українською

Gameverse - це унікальний проєкт, який поєднує в собі цікаві ігрові новини, круту систему ігрових профілей та різноманітні відеоігрові статті та відео українською.

https://gameverse.com.ua/

Gameverse - всі ваші профілі та досягнення в одному місці
Крім відеоігрових статтей, новин та відео, Gameverse пропонує також унікальну систему профілей, щоб ви могли зібрати всі своі ігрові досягнення в одному місці. На цей час ви можете під’єднати свої Steam, PlayStation, XBOX та GoG профілі, але ми активно працуємо над додаванням нових платформ в сервіс. Зовсім скоро ви зможете зібрати всі свої трофеї в одному місці, в профілі Gameverse!

2

Re: Gameverse - про відеоігри українською

нема форуму, нема крамнииці, є над чим працювати

3

Re: Gameverse - про відеоігри українською

Черговий безликий павутинний вузол який виглядає як і майже всі йому подібні так і наповнюватися буде тим же чим і всі інші: новинами (мабуть це й буде основне наповнення) і прісними матеріалами написаними по шаблону. RSS немає. Великий плюс за те що працює без JavaScript (принаймні можна почитати) і за те що текст легко читається. Це не сірі букви на білому фоні а розмір якраз. І приберіть завжди видиму товсту навігаційну панель яка перекриває частину тексту! Я ж приходжу на сайт не менюшки натискати.

Подякували: leofun011