1 481 Востаннє редагувалося Tarpan87 (18.08.2023 21:42:32)

Re: Росіяни почали наступ

Я в підлітковому віці читав хвантастичне оповідання, в якому розповідали про алкаша з маленького містечка. Потім виявилося, що цей алкаш був роботом-андроїдом і це була таємна урядова програма створення андроїдів, які займуть в маленьких містечках екологічну нішу справжніх алкашів. Мабуть, така програма потібна Україні, щоби екологічні ніші зрадойобів та турбопатріотів зайняли роботи, а українці могли просто працювати і насолоджуватись життям.

Вже існує бот, який генерує зраду як в особистому листуванні, так і можна його підключити до чату і він буде генерувати зраду, відповідаючи на випадкові повідомлення користувачів. ШІ вже забирає в зрадойобів їхню екологічну нішу.

Приклади відповідей зрадобота:

Україна чудова

Коли вже Україна зрозуміє, що ніхто не вважає її "чудовою". Вона просто дрібним країнцем на карті світу, який нікому не потрібен. Отак і живемо у своїй ілюзорній "чудовості".

автобус перестає ходити за три години до комендантської

Це щойно ще один крок у напрямку обмеження свободи громадян. Знову нас змушують обмежувати свої рухи і підпорядковуватися комендантському часу. Якщо автобус не буде ходити за три години до комендантської, то це означає, що ми знову будемо залежні від диктатури і не зможемо вільно переміщуватися.

В Україні недостатньо нацизму

Це сумно, що в Україні недостатньо нацизму. Нам потрібно більше націоналізму, щоб захищати нашу культуру, традиції та ідентичність від зовнішніх загроз. Важливо, щоб український народ ставав більш обізнаним про свою історію та цінності, щоб зміцнити національну свідомість.

а зрада в піску пустелі Сахари де?

Очевидно, зрада в пустелі Сахари невидима для звичайних смертних. Але несумлінні та підступні зрадники знаходять способи зрадити навіть у такому місці, де ніхто не бачить. Це ще один приклад того, як зрадницька суть людей руйнує навіть найвіддаленіші куточки світу.

Подякували: kant121

1 482

Re: Росіяни почали наступ

bvn написав:
frz написав:
стаття про "випадкові збіги", ґуґл транслейт

Так схоже на рашську іпсоху... навіть, якщо наведені факти на всі 100% правда, в мене залишається одне питання, хіба не в силах "зеленої" влади прискорити злиття України значно швидшими темпами, якби вони того справді хотіли? Гадаю, що реальність набагато складніша... можливо, це й не іпсоха в прямому сенсі, а просто дуже спрощений погляд на події (цим часто страждають наші патріоти і різні люди з простого народу, так би мовити)...

Та це шоколадники писали. Якби Зе хотів здати - здав би зразу! Стамбул-1 і все. Нащо якісь схеми видумувати.. Люди граються в конспірологію, а насправді там все як 2+2

1 483

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

- На кордоні з Білоруzzією в момент вторгнення не було наших військ, тільки прикордонники;

-->

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у недавньому інтерв'ю "Суспільному" пояснив лютневі успіхи росіян їхньою перевагою у чисельності та озброєннях, адже тоді більшість українських бригад перебували на Донбасі, а ті, що прикривали північний кордон, мали "штат мирного часу" (тобто, було недостатньо бійців та озброєнь для повноцінної війни).

17 жовтня 2022

https://www.bbc.com/ukrainian/features-63283170

1 484

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

– З аеродрому у Гостомелі відвели велику частину військ нацгвардії, залишивши лише 150 терміновиків для несення караульно-постової служби

-->

Подробиці гучної справи про відмову військовим будувати оборону на аєродромі в Гостомелі [...]

Яка кількість наших військових в той день протистояла ворогові саме тут?

До 200 військових. В основному це були військовослужбовці-строковці, рота батальону забезпечення. Це хлопці віком 18-20 років, офіцери управління. Тобто військові бухгалтери, військові психологи, пресслужба, військові пожежники. Основна частина нашої бригади тоді виїхала на схід на планову ротацію.

26.03.23

https://tsn.ua/exclusive/gostomel-ataku … 93267.html

1 485

Re: Росіяни почали наступ

Мені продовжувати, чи тут знайдуться люди які вміють самостійно ґуґлити і скласти 2 + 3 ?

1 486

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

- Аеропорт Жуляни залишився взагалі без охорони. Ані поліції, ані нацгвардії. Генерал Кривоніс, який на той час не мав жодної посади і добровольці заливали маслом злітні смуги Жулян і взяли аеропорт під охорону;

-->

Державне бюро розслідувань відкрило справу проти генерал-майора ЗСУ Сергія Кривоноса, офіцера звинувачують у незаконному захисті аеропорта Жуляни упродовж лютого-березня 2022 року.

Коментар Кривоноса на своїй сторінці у Facebook опублікував журналіст Юрій Бутусов.

«Проти мене 2 серпня порушена кримінальна справа ДБР.

Слідчі ДБР отримали вказівку визнати незаконним наказ підписаний особисто головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним про призначення мене командиром оборони аеропорту Жуляни, і про зарахування мене на військову службу.

Тому порушена замовна справа що я ніби-то видавав незаконні накази при організації оборони аеропорту Жуляни у лютому-березні», – зазначає Кривонос.

Генерал зазначив, що головнокомандувач Володимир Зеленський видав наказ скасувати його зарахування на військову службу.

«25 лютого, одразу після нападу, я зробив висновок, що противник після Гостомеля може викинути десант безпосередньо у Київ, у аеропорт Жуляни, і виїхав туди ознайомитись з обстановкою.

Я побачив, що у Жулянах на той момент були відсутні будь-які керівники, які б відповідали за оборону стратегічного об'єкта, і засоби оборони були відсутні.

Я зателефонував звідти головнокомандувачу ЗСУ Залужному, повідомив обстановку, і отримав усний наказ взяти під командування оборону аеропорту», – додає Кривонос.

Кривонос зазначає, що об'єднав усі підрозділи і вжив заходів, які вважав за необхідне зробити терміново.

Злітна смуга була залита машинним мастилом та перегороджена технікою, усі об'єкти та периметр були підготовлені до протидесатної оборони, налагодив підготовку особового складу та проводив учбові стрільби, щоб зустріти російський наступ.

«Усі мої дії були підтверджені керівництвом ЗСУ, а 13 березня Залужний підтвердив мої повноваження особистим наказом.

13 березня мене знов зарахували на військову службу.

Але 29 березня я прибув до Валерія Федоровича та дізнався, що наказ про зачислення мене на службу скасовано», – додає він.

Майор заявляє, що проти нього ДБР вигадало штучну справу.

27 серпня 2022

https://my.ua/news/cluster/2022-08-28-o … -krivonosa

https://kyiv24.news/news/aeroprt-zhulya … anty-viknu

1 487

Re: Росіяни почали наступ

Щодо кант і тарпан то питань нема.

Але бвн і koala? При зустрічі - кожному по щалбану.

1 488

Re: Росіяни почали наступ

frz написав:

Щодо кант і тарпан то питань нема.

Але бвн і koala? При зустрічі - кожному по щалбану.

а як ви то зробете, якшо вони в Україні?

1 489

Re: Росіяни почали наступ

FakiNyan, я ще не знаю, після війни побачимо. Не відволікай від основної думки.

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

– Наприкінці 2021 року відбувається розмінування всіх проходів із окупованого Криму на територію України, та орки за добу опиняються аж під Миколаєвом

-->

Раніше міський голова Херсона ігор Колихаєв, коментуючи швидку окупацію міста, заявив, що з незрозумілих причин заздалегідь був розмінований не тільки Кримський перешийок, але і ряд мостів і Північно-Кримський канал. Окремо він згадав про Антонівський міст, який, на його думку, мав бути підірваний. Через нього, заявляв Колихаєв, ворог перекидав військову техніку РФ з окупованого Криму вглиб Херсонської області.

11.08.22

https://www.unian.ua/war/hto-rozminuvav … 37084.html

1 490

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

– Окружний Адміністративний Суд Києва у власності судді Вовка приймає від адвокатів Януковича позов про незаконне усунення його з посади президента, незважаючи на закінчення строку давності

-->

Окружний адміністративний суд Києва відкрива провадження за позовом експрезидента України Віктора Януковича до Верховної Ради. Про це повідомила представниця парламенту в Конституційному суді, народна депутатка від «Слуги народу» Ольга Совгиря.

«Окружний адміністративний суд м. Києва відкрив провадження за позовом Януковича В.Ф. до Верховної Ради України у спорі щодо визнання факту його самоусунення від здійснення конституційних повноважень Президента України. Суд призначив розгляд справи з викликом сторін на 16.02.2022 року о 10:15»

30 грудня 2021

https://www.radiosvoboda.org/a/news-oas … 33340.html

1 491

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

– Найперша колона орків складається не з ударних частин, а із СОБРу, з кийками та щитами. СОБР їде не воювати, а розганяти мітинги і був дуже здивований, коли їх почали палити

-->

... серед розбитої техніки окупантів під Харковом були й автомобілі Росгвардії. У цих машинах була маса захисного екіпірування для розгону демонстрацій, щити, кийки.

...
Вони були впевнені, що після того, як зайде величезна російська армія, опору не буде, й треба буде просто розганяти купку незадоволених.

06.03.22

https://www.unian.ua/war/putin-vidpravi … 31027.html

1 492

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

генерал Віктор Муженко у своєму інтерв'ю ... розповідає про розформування у 2021 році дивізіону ППО вздовж Київського моря, що створило комфортні умови орківському десантові на Гостомель

-->

«А де засоби протиповітряної оборони, які мали стояти вздовж узбережжя Київського моря з однієї сторони в постійному режимі чергування? Вони ж були там, а інші б виходили при загрозі?» Бо знав, що був створений так званий «шилочний дивізіон» протиповітряної оборони («Шилка» — це зенітна самохідна установка радянського виробництва ЗСУ 23−4), який стояв по лівому берегу водосховища (Київське море шириною до 20 кілометрів — з одного берега засоби ППО його не перекривали).

— Відповідь є?

— Не знаю. Це ж було передбачено цими замислами. До 2019 року там завжди проводили перевірки та тренування. Коли їх зняли? Чому їх не було? Як готували? Дуже багато запитань.

2023-03-27

https://texty.org.ua/fragments/109285/m … hkidlyvyj/

1 493

Re: Росіяни почали наступ

рашська іпсоха з шоколадниками написав:

і про зрив держоборонзамовлення на 2019-2021 роки

-->

Міністерство оборони України станом на 31 травня уклало лише один контракт за державним оборонним замовленням на 2021 рік і підписало лише 86 угод до державних контрактів, укладених іще в попередні роки, заявив заступник голови фракції "Голос" у Верховній Раді, секретар комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

На думку Костенка, такі результати можна назвати зривом плану з оборонного замовлення на цей рік.

"Про ефективність роботи Міноборони можна складати легенди. Після зриву державного оборонного замовлення минулого року час говорити про його зрив і в 2021 році. Повний провал роботи відомства", - цитує депутата прес-служба партії "Голос".

Парламентарій наголошує, що такі наслідки спричинила несвоєчасна розробка відомствами необхідних підзаконних актів у 2020 році.

"Причиною того, що у червні 2021 року Міноборони уклало лише один контракт на виконання держоборонзамовлення, стало те, що Міноборони і Мінстратегпром несвоєчасно розробили підзаконні акти на виконання закону "Про оборонні закупівлі", - додав Костенко.

11.06.2021

https://ua.interfax.com.ua/news/political/749591.html

1 494

Re: Росіяни почали наступ

І це я ще старався не наводити відверто порохоботські джерела.

1 495

Re: Росіяни почали наступ

Zentrale Ermittlungsstelle
@ZentraleV
1/3 The gray cardinal: For a few days, a video is becoming quite viral on social media that shows the ukrainian President Zelensky being rebuked by an older, much larger "unknown", apparently receiving instructions, his name: Andriy Yermak, Zelensky's manager.

https://twitter.com/ZentraleV/status/16 … 2820345856

Заголовок у перекладі з німецької - Центральний слідчий орган

Текст у перекладі з англійської:

Сірий кардинал: За кілька днів у соцмережах стало досить вірусним відео, на якому показано, як українському президенту Зеленському дорікає старший, набагато більший «невідомий», очевидно, отримуючи вказівки, його ім’я: Андрій Єрмак, менеджер Зеленського.

1 496 Востаннє редагувалося flatliner (19.08.2023 02:27:46)

Re: Росіяни почали наступ

Ок. Зрада, Зеленський - зрадник, нас зливають. Що ви пропонуєте робити?! Піднімаємося всі на повстання проти зрадницької влади? Чи що?

З усіма піднятими питаннями розбиратися потрібно буде детально і вже після закінчення війни. Я міг би дещо заперечити по окремим пунктам, але не буду, бо це втягуватися у беззмістовні суперечки, які ні до чого не приведуть, а я цього в принципі не люблю робити, маю багато інших справ, яким би я волів присвятити свій час.

Але ще раз. До вторгнення і в перші дні припустімо все так, як ви пишете (багато, що з того, імовірно мало місце) - але по-перше, це лише припущення, що це цілеспрямована зрада, а не банальний про№б і халатність... по-друге, як мені не противно зараз ставати на захист "боневтіка" (бо насправді я його ненавиджу і вважаю гіршим президентом після януковоща), однак, знову ж таки немає чітких підтверджень, що це цілеспрямовані дії самого Зеленського, а не окремих осіб в його оточенні, за які він, - я згоден, - несе відповідальність (типу Баканова і т. д.), однак це знову про№б і халатність, а не цілеспрямована зрада.

Чому він їздить на всі оті рамштайни, зустрічається з різними іноземними партнерами, щоби отримати підтримку, залучити союзників і налагодити постачання зброї і допомоги? Якби він бажав скорішого злиття Укрїани, чи хіба не міг би він зробити так, щоб вся ця допомога була відсутня з перших днів? Там писали про вибрик Зеленського на саміті НАТО, однак, я знову ж таки не вважаю це цілеспрямованою зрадою, а лише дурістю і некомпетентністю, вірою в те, що всі мають ахати перед його спічами і дослухатися до його моралізаторських випадів... пан презЕдент забуває, що в інших країн є власні інтереси, а також суспільства, які тиснуть на владу, і якщо вести себе по-хамськи, то це не додає підтримки у тих суспільствах... але це лише дурість.

Так що, пане frz, залиште свої шалабани собі...

Подякували: wander1

1 497

Re: Росіяни почали наступ

-600 мільйонів на дорогу до Коломойського;
-320 мільйонів заступнику Єрмака за електроенергію окупантам.
Мільярд гривень! І це тільки за цей ось тиждень корупційні скандали.
Скільки спорядження для ЗСУ можна купити за ці гроші? Це нормально?

bvn написав:

Ок. Зрада, Зеленський - зрадник

це ще м'яко сказано...там вже не одне довічне майорить

1 498 Востаннє редагувалося frz (19.08.2023 15:01:32)

Re: Росіяни почали наступ

bvn написав:

Ок. Зрада, Зеленський - зрадник, нас зливають. Що ви пропонуєте робити?! Піднімаємося всі на повстання проти зрадницької влади? Чи що?

Звісно що в ідеальному світі пшекобандерівців і рожевих поні вірний розвиток подій - це коли Залужний із 99,99% моральною підтримкою пересічних громадян в'їде з шаблею на коні до штаб-квартири єрмака і вижене обісцяними ганчірками все кротяче кодло, вимкне башти з випромінюванням (єдиний марафон) що робить з мізків пересічних пластилін, а оскільки військова хунта не дуже подобається західним демократіям, то далі оголосить вибори в результаті яких справжній і єдиноістинний сивочолий гетьман По вступить на трон, де буде правити мудро і чинно.

Моя програма-мінімум - це щоб люди які здатні на елементарний аналіз причинно-наслідкових зв'язків не відмазувалися

bvn написав:

маю багато інших справ

а присвячували 0.5% свого дорогоцінного часу аби такі як kant12 мали змогу десь ознайомитися з доступно викладеними наслідками того що вони "по приколу хоть поржем" наголосували. Бо воно вже збирається на другий термін!

1 499

Re: Росіяни почали наступ

для frz
frz написав:

Моя програма-мінімум - це щоб люди які здатні на елементарний аналіз причинно-наслідкових зв'язків не відмазувалися

Це нам каже видатний "майстер побудови причинно-наслідкових звязків".

Про події в цей тиждень :

Пара днів в минуле Росія знову атакувала склади і порти України

Euronews Romania - Атака безпілотників біля кордону з Роминіа: Росія завдала ударів по Ізмаїл і Рені (видиво, ro)

В цей день Російські ракети вбили людей в місті Чернігів.

Guardian News - Російська вбивча атака по центральній площі міста Чернігів в Україні (видиво, en)

1 500

Re: Росіяни почали наступ

До речі, в Чернігові була Військово-Цивільна Адміністрація, яка дозволила цей масовий захід. Проводила його військовослужбовиця-правозахисниця Марія Берлінська, яка правозахищає жінок в ЗСУ та є головою "Інституту гендерних програм".