1

Тема: Червоний екран після оновлення драйверів AMD

Суть проблеми: оновила драйвери AMD (брала з оф. сайту), попередньо видаливши старі утилітою у безпечному режимі (теж з оф. сайту). Через декілька хвилин екран став червоного напівпрозорого кольору (фото нижче). Під час запуску і у безпечному режимі колір нормальний. Такий ефект/артефакт з'являється приблизно через 30 секунд після включення та зберігається весь час. Тобто, якщо я заходжу в провідник, браузер і т.д - все те саме.
Я вирішила видалити драйвери і поспостерігати за змінами. Все було ок ввечері, а вже вранці те саме. Встановлювала і драйвери липневої версії - теж те саме. Підскажіть, будь ласка, які маєте думки на цей рахунок. Дякую

Фото

2

Re: Червоний екран після оновлення драйверів AMD

Забула додати інформацію про залізо:
Ноутбук Lenovo ideapad Gaming 3-15ACH6
Процесор (з графікою Radeon) AMD Ryzen 5 5600H
Ну і Win 11 64x

3

Re: Червоний екран після оновлення драйверів AMD

Ви встановлювали через ati catalyst або вручну? Якщо вручну, то встановіть ati catalyst. Ця програма сама знайде все для своєї відеокарти, якщо є.

4

Re: Червоний екран після оновлення драйверів AMD

Я оновлюю всі драйвери через AMD Software: Adrenalin Edition. Це швидко і зручно. І які саме версії драйверів ви ставили?

onlytoryyy написав:

Фото

Не відкриває.

5

Re: Червоний екран після оновлення драйверів AMD

Дякую, вже вирішила. Виявляється проблема була у оновленні драйвера до чіпсета AMD. Знайшла точку відновлення системи і зробила відкат)

Подякували: Chemist-i1