1

Тема: Шукаю команду або ідею)

Хочу написати якусь програму для портфоліо але зовсім немає ідеї. Багато шукав гуглив питав у нейронок але відповіді дуже банальні та не цікаві.

Є одна своя, зробити щось по типу "домашній бюджет" але щоб він просто показував витрати по категоріях, як наприклад в монобанку показує продукти/ресторани і тд. Зробити веб і мобільну версію , я шарпіст тож сервер ASP.NET Core Web Api, мобільна Xamarin ,ну а веб Js (я таке перший раз роблю тож можу помилятись з тим як робити сервер :) ) бд або MySQL або MSSQL.
Весь прикол в тому щоб зʼєднуватись через апі з тим же моно а він повертав інформацію з витратами, звісно тут проблема що мало хто захоче довіряти такому додатку, типу камон вам потрібна інформація по моїй карті, йдіть у дупу).

Скажіть як вам ця ідея :)

Якщо комусь цікаво то можемо разом це зробити, потрібні хто знається на дизайні/JS/C#/верстка, для всіх практика та додаток у портфоліо, або запрошуйте до своїх проєктів)

2

Re: Шукаю команду або ідею)

ну там головне шоб воно зберігало то інфу в такому вигляді, коли навіть якшо хтось отримає до неї доступ, то не зможе зрозуміти, чия вона є

3

Re: Шукаю команду або ідею)

Скоріше навіть не саму інформацію, бо мені потрібні тільки витрачена сума , час транзакції , та категорія або назва компанії куди пішли гроші, а апі токени користувачів

треба думати корочє

4

Re: Шукаю команду або ідею)

ага

5

Re: Шукаю команду або ідею)

Я знаюсь на JS пишіть:
Telegram: @miniterkin
Пошта: і так всі знають 777lozkina777@gmail.com

Подякували: Tarpan871

6

Re: Шукаю команду або ідею)

Привіт.
Є проект менеджера буфера обміну (WPF/C#).
Якщо є бажання - приєднуйся (https://replace.org.ua/topic/15155/)
GitHub сторінка: https://github.com/Tum4ik/just-clipboard-manager