1 641

Re: Росіяни почали наступ

Та туфта це все. В євреїв там постійно щось відбувається а в нас тут дві, будемо відверті, нікчемні корумповані держави з відповідними арміями. Ну і млявий Захід з його млявою допомогою аж ніяк не сприяє переростанню розрізнених воєн в третю світову. Буде іронічно якщо третя світова все таки станеться і потім виявиться що Заходу з самого початку треба було стати разом з нами проти РФ.

1 642

Re: Росіяни почали наступ

Буде іронічно якщо третя світова все таки станеться і потім виявиться що Заходу з самого початку треба було стати раком з нами проти РФ.

Якось так прочиталося, вибачте.

1 643

Re: Росіяни почали наступ

Все таки третя світова може бути ближче чим комусь здається.

Ґрунт написав:

Держсекретар США Блінкен допустив, що Азербайджан може вторгнутися до Вірменії.

Про це повідомляє Politico з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, про можливе вторгнення "найближчим часом" Блінкен заявив тиждень тому під час розмови із законодавцями. Самі ж законодавці в той момент обговорювали можливість "введення заходів" проти президента Азербайджану Алієва за вторгнення у Карабах, яке відбулося у вересні.

Тоді ж держсекретар заявив, що Держдепартамент шукає шляхи притягнення Азербайджану до відповідальності за вторгнення. Також США більше не планують надавати військову допомогу Баку.

1 644 Востаннє редагувалося frz (14.10.2023 11:01:50)

Re: Росіяни почали наступ

Ану, хто перший на слух відрізнить суржик яким послуговувалися в штурмовій бригаді хамасу?

https://twitter.com/i/status/1712458463857746088

1 645

Re: Росіяни почали наступ

https://youtu.be/jRUsIe4YWrY

1 646

Re: Росіяни почали наступ

Хамас фінансувався у тому числі через запоребриківську криптобіржу

https://www.wsj.com/finance/currencies/ … s-a3648357

1 647

Re: Росіяни почали наступ

Київ. Журнал Перець, 1977 рік. Редактори щось знали ще тоді.

https://replace.org.ua/uploads/images/9801/d83216c7e2ad7b56358db08439399db1.jpeg

1 648

Re: Росіяни почали наступ

Якщо хтось тут вирішив ховатися від армії, то пропоную не їхати на понтову Львівщину чи якесь Закарпаття а залягти на дно в Брюґґе віддаленому від міста селі. Можна навіть підселитися до якоїсь самотньої молодиці або навіть і не молодиці. В будь–якому разі одним пострілом не одного зайця — тьолочки, природа. Якщо без грошей, то можна підселитися і піднімати село розводячі кроликів, копаючи каналізацію і т.п.

1 649

Re: Росіяни почали наступ

ой як невдобно получилося

https://replace.org.ua/uploads/images/9801/2e7fe88c4511979ac9aa52b3d1e46502.jpeg

1 650

Re: Росіяни почали наступ

https://youtu.be/wqP6wF_fPJc

1 651

Re: Росіяни почали наступ

Sternenko - Робимо все можливе та не можливе щоб посилювати оборону України (видиво, uk)
Подякували: plusxx, flatliner2

1 652

Re: Росіяни почали наступ

До речі цікавився щодо FPV, кажуть почати можна з симулятора, але все одно треба придбати пульт... погуглив ціни, поки що відклав.

Але от мені цікаво інше. Якщо ти фізично просто мішок з лайном, мені здається на фронті тобі взагалі нема чого робити, бо навіть FPV, якщо я вірно розумію не з під Полтави запускають, а десь поближче до 0. І виходять на позицію швиденько і навантажені різним знаряддям, це все в додачу до броніка і автомата... то хоч вчись не вчись на FPV, ти це просто не витягнеш.

Що може робити малорухома жопа з хворою спиною? Мені от здається, що сидіти вдома працювати і донатити на армію - це найдоцільніше, але читаю по соцмережах, що дуже багато людей (хто воює) з цим не погоджуються... м'яко кажучи... ну тіпа це отмазка - всі на фронт!

1 653

Re: Росіяни почали наступ

В спортзал, жівотнає

1 654

Re: Росіяни почали наступ

bvn написав:

Якщо ти фізично просто мішок з лайном, мені здається на фронті тобі взагалі нема чого робити, бо навіть FPV, якщо я вірно розумію не з під Полтави запускають, а десь поближче до 0.

Якщо всі органи на місці, руки-ноги цілі, то є файні шанси побувати на полі бою. Перед відправкою буде: начитка, фізична підготовка, далі навчальні бої. Зразу на 0 солдатів зараз не пускають. Хіба якщо є бойовий досвід, тоді можна. Там (в окопах) багато мязів не треба. Важливі: швидкість (у всіх сенсах), точність, готовність до незподіваної появи ворогів.

Якщо колекція органів не повна або не вистачає ноги, то там (в збройних силах) є багато роботи на вибір: канцелярія (заповняти таблиці, відправляти звіти), автоматизація (налаштування всяких систем), розвідка не виходячи з офісу (розпізнавання обєктів на знімках, розпізнавання розмови на звукових доріжках), і ще багато цікавого всякого.

bvn написав:

І виходять на позицію швиденько і навантажені різним знаряддям, це все в додачу до броніка і автомата... то хоч вчись не вчись на FPV, ти це просто не витягнеш.

Якщо пощастить, то вороги (солдати) будуть такими ж дохляками як ми. Але покладатися на випадок не варто, краще максимально підготуватись.

bvn написав:

Що може робити малорухома жопа з хворою спиною?

Лікарі дивляться на важкість. Якщо все дуже погано, то приймають рішеня на основі того, чим людина займається в житю, де з неї більше користі.

bvn написав:

Мені от здається, що сидіти вдома працювати і донатити на армію - це найдоцільніше, але читаю по соцмережах, що дуже багато людей (хто воює) з цим не погоджуються... м'яко кажучи... ну тіпа це отмазка - всі на фронт!

На фронті кількість солдатів безпосередньо впливає на бої і на їх успішність. Чим більше солдатів на позиції, тим легше захистити цю позицію, і тим більше можливостей для атаки на ворога. Чим більше добровольців, тим більше можливостей для ротації (відправка знесилених на відпочинок, відновлених до бою). Якби моя дупа опинилась у такому вогні, я би теж хотів щоб всі були на фронті. Бігаючи між будинками [або між тим що він них лишилось] солдат не має можливості філософствувати про важливість економіки для війни.

Подякували: plusxx, flatliner2

1 655

Re: Росіяни почали наступ

В Латвії почали депортацію росіян із посвідками на постійне проживання, які не склали екзамен зі знання латвійської мови.
Тим, хто не надолужив вивчити мов вивчив за багато років мову країни, в якій вони жили, влада Латвії надала додатково шість місяців і попередила, що по закінченю цього терміну всі, хто не складе мовний іспит, будуть видворені із країни. Ру.ня, як завжди, не повірила.

Ню-ню.

(c) Олександр Суворов

1 656

Re: Росіяни почали наступ

unian.ua написав:

Між подіями в Ізраїлі та Україні багато паралелей

https://www.unian.ua/world/mi-perezhiva … 28640.html

1 657

Re: Росіяни почали наступ

leofun01 написав:

Чим більше солдатів на позиції

Вища вірогідність що снаряд влучить по комсуь.

1 658

Re: Росіяни почали наступ

javascriptIsLife написав:
leofun01 написав:

Чим більше солдатів на позиції

Вища вірогідність що снаряд влучить по комсуь.

Імовірність...

Подякували: koala1

1 659

Re: Росіяни почали наступ

Буданов у черговому інтерв'ю повідомив: дату вторгнення зс рф він довів до Зеленського о 14:30, 23 лютого.

Д.Сміт

1 660

Re: Росіяни почали наступ

ATACMS - окупований Бердянськ - літачки +++