1

Тема: Умови використання іноземних мов на форумі

Пропоную в пункті 1.1 додати такий пункт до списку:

* додаємо докладний опис вмісту

Подякували: leofun01, flatliner, P.Y.3

2

Re: Умови використання іноземних мов на форумі

Якщо це про то відео Польською, то по логіці так різниці не дуже є, що дозволяємо. Так Польща поки не напала як Росія, але це якщо рахувати тільки це століття.

3

Re: Умови використання іноземних мов на форумі

Думав, як сформулювати. В умовах глобального тренінгу користувачів корпораціями, кожне посилання на ресурси які розміщуються на сторонніх сайтах, має супроводжуватись поясненням, чому автор вважає, що іншим користувачам має бути корисно відвідати певний ресурс.

Я особисто, наприклад, не відкриваю жодне відео з ютубу російською мовою, що утуб потім не підсовувавав щось російською в рекомендаціях. Чи я би хотів, щоб ютуб рекомендував мені щось польською? Теж напевно ні в 90% випадків.

Тому тицьнути без висеру, то не повага до співрозмовника.

4

Re: Умови використання іноземних мов на форумі

не втрачайте розум

5 Востаннє редагувалося frz (03.03.2024 21:28:40)

Re: Умови використання іноземних мов на форумі

З раціонального: додав докладний опис що саме знаходиться під спойлером (досі було "PL <><", що в принципі мало б наштовхувати на думку, однак очевидно що не достатньо і не для всіх) (тиць на мій попередній допис).

З практичного: відео, які не хотів би щоб вплинули на алгоритми ютубу в моєму акаунті, дивлюся в іншому браузері без залогованого акаунта (дивно що це було необхідно пояснювати саме на цьому форумі)

З суб'єктивного: часом дуже оригінальне музичне відео на християнську тему цікаво побачити навіть якщо мова абсолютно не є зрозумілою, на думку спадає румунська, котру не знаю навіть на рівні "привіт, дякую, 1 2 3 4 5" (згадав що в когось дупобіль може виникнути у зв'язку і з цією мовою з огляду на історичні суперечки про територію) коптська

музичне відео (видалено модератором)

з дуже контроверсійного

Десь не хочеться допускати й самому таку думку, коли читаю новини, та подобається комусь чи ні - на болотах прямо зараз помирає якась рідкісно чиста душа в закамарках цієї недо-країни, і прямим ходом до Отця, який каже: "ввійди у спочинок Мій".
(Наштовхнуло на думку музичне відео християнського прославлення з боліт, котре й самому принесло дупобіль і звісно що не наводитиму посилання тут, однак змусило замислитися)

з переходом на особистості

не дочекаєтесь  :D

6

Re: Умови використання іноземних мов на форумі

Yola написав:

Пропоную в пункті 1.1 додати такий пункт до списку:

* додаємо докладний опис вмісту

Я б додавав такий пункт, хіба що для тематичних розділів. НМСД все, що у "Загальне" та "Інше" - це офтоп (флуд) контент, а отже будь-які дії (перегляд/дописування/тощо) в цих розділах потенційно є гаянням вашого часу, тому робіть це виключно на свій страх та ризик :)

Подякували: leofun01, ReAl2