1

Тема: Сповіщення (notification)

Уже рік як відкладаю на потім цей крок свого проєкту, бо не знаю як його реалізувати, але тягнути далі нікуди.

Необхідно, аби коли в моєму застосунку (або на сайті) людина викладала новий допис в конкретній темі, інші користувачі (які підписалися на цю тему) отримували сповіщення в застосунку про появу нового допису (по типу меседжера).

Я все реалізував та все вже працює, але лише коли застосунок запущений на телефоні, а коли ні, необхідно звертатися до Firebase Cloud Messaging. Але я із цим ніяк не розберуся.

Той спосіб, якими користуються більшість меседжерів (створювати сервер та відправляти на нього нові дописи й на ньому сортувати, на які токени цей новий допис відсилати, а на які — ні, а потім це все відправляти на сервер Firebase) вважаю занадто складним.

За допомогою ChatGPT я знайшов декілька кодів, аби я міг сортувати нові дописи одразу в своєму застосунку та надсилати їх (разом зі списком токенів, на які треба відправити сповіщення) одразу на сервер Firebase, без створення свого серверу. Але, на жаль, промучавшись два дні, виправивши купу помилок, мій застосунок всеодно «викидує» на моменті відправки, а саме на цьому рядку:

OutputStream outputStream = httpURLConnection.getOutputStream();

Я вже готовий заплатити комусь гроші, хто зможе мені допомогти реалізувати це (на ваш розсуд: чи з створенням свого серверу, чи з відправкою напряму з застосунку на сервер Firebase ).

Але все ж хочу зробити сам з допомогою того, хто це вже робив декілька разів та зможе мені просто підкинути потрібний (працюючий) код.

Дякую.