1

Тема: Як реалізувати послідовне відображення (виведення) імпортованих даних?

Як реалізувати послідовне відображення (виведення) імпортованих з форми на tkinter даних?

Детально:
Є шаблонний файл docx, нехай буде, запрошення на вечірку (далі - шаблон)
Є форма, реалізована на tkinter. У формі обирається шаблон і в цю ж форму вводяться дані, для прикладу: ПІБ, адреса людини, ПІБ1 та адреса людини1, назва закладу, адреса закладу.
Надалі введені у форму дані імпортуються в шаблон як теги, знову ж таки для прикладу {FIO}, {user_address}, {FIO_1}, {user_address_1}, {name} і {address}. Простіше, напевно, описати їх як пари тегів, ПІБ та адреса людини - перша пара, і друга пара - назва закладу та адреса закладу.
Другу пару тегів {name} і {address} вводяться у форму та імпортують у шаблон щоразу під час генерації нового документа, фактично 1 заповнення = багато виводів у шаблони.
Перша пара тегів {FIO}, {user_address} і {FIO_1}, {user_address_1} і т.д. заповнюються у формі теж один раз, але виводитися мають по черзі, тобто, кожна пара тегів у новостворений (новозгенерований) документ. При цьому, створювати окремий шаблон для кожної першої пари тегів не варіант, перші пари тегів повинні бути в єдиному шаблоні.
Якщо перші пари проставлені в шаблон просто по черзі, то вписані у форму дані виводитимуться теж відповідно одні за одними. Потрібно реалізувати, напевно, почергове виведення перших пар тегів. Коли створюється перший документ - імпортується перша пара тегів {FIO}, {user_address}, коли створюється другий документ, відповідно друга пара тегів {FIO_1}, {user_address_1}, і так далі, залежно від заповнення форми.
Все написане в темі реалізується на Python.

Можна це якось реалізувати на Python?

Усім заздалегідь дякую за допомогу

2

Re: Як реалізувати послідовне відображення (виведення) імпортованих даних?

З тексту нічого не зрозуміло. Надайте приклад форми, і приклад вводу, приклад шаблону, і приклад виводу. Скріншоти.

Подякували: leofun011