1

Тема: роутер, підключений до роутера

Доброго дня.
Маю роутер Linksys CISCO, він не перешивається, а мій провайдер не любить роутерів у своїй мережі (перевіряє по  ттл). Тому купили новий роутер, TP-Link, перешили на дд-врт, прописали код на ттл і все працює нормально.
А тепер питання - чи можна під'єднати CISCO до тп-лінка через кабель(можливий випадок із відключенням Wi-Fi мережі на тп-лінку), щоб так само провайдер цього не замітив (по ттл, чи треба змінювати код збільшення ттл на тп-лінку, чи не треба)?

2 Востаннє редагувалося koala (06.04.2014 18:22:43)

Re: роутер, підключений до роутера

1. Ви не могли б відсканувати договір із провайдером, викреслити персональні дані і викласти сюди? Схоже, тут є матеріал щонайменше для органів захисту прав споживачів. Звісно, якщо не хочете сваритися - можете поскажитися підтримці, що у вас в універі вимагають якийсь дуже специфічний софт, що працює тільки  під віртуалкою, а його блокує і т.д.
Взагалі блокування мережі провайдером - зло.
2.  Ми не знаємо, як саме ви налаштували зміну TTL на вашому TP-Link, але якщо там --ttl-set, то змінювати нічого не треба (якщо ж --ttl-inc, то переробіть на --ttl-set).
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Ip … ng_the_TTL

3

Re: роутер, підключений до роутера

iptables -t mangle -I POSTROUTING -o `get_wanface` -j TTL --ttl-inc 1
iptables -t mangle -I PREROUTING -i `get_wanface` -j TTL --ttl-inc 1

і переформулюю питання інакше, мене хвилює, що роутерів стане 2, і відповідно треба буде ставити замість 1 - 2, чи так як воно буде іди напряму по кабелю (із тп-лінка більш нічого не йтиме, ні кабелем ні wi-fi), то можна і так залишити?

4

Re: роутер, підключений до роутера

Якщо більше нічого не йтиме, то можна поставити 2.
Але краще поставте --ttl-set 128 - тоді всі пакети виглядатимуть, ніби тільки що з Windows-машини.
І все ж спробуйте якось штурхонути провайдера, це паскудство.

Подякували: vitia4441