Тема: Чому продукти пристають до сковорідки
Я на ній якось тости готував. І відтоді що не смажу все пристає. Чому? І як це виправити? В Інтернеті шукав, пишуть що з сіллю потрібно "прокалить", але боюся, після такого її хіба що викинути.
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Ласкаво просимо вас на україномовний форум з програмування, веб-дизайну, SEO та всього пов'язаного з інтернетом та комп'ютерами.
Будемо вдячні, якщо ви поділитись посиланням на Replace.org.ua на інших ресурсах.
Для того щоб створювати теми та надсилати повідомлення вам потрібно Зареєструватись.
Український форум програмістів → Інше → Чому продукти пристають до сковорідки
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися
Я на ній якось тости готував. І відтоді що не смажу все пристає. Чому? І як це виправити? В Інтернеті шукав, пишуть що з сіллю потрібно "прокалить", але боюся, після такого її хіба що викинути.
Хз, в мене от є дві основні сковорідки, в однеї поверхня металева така, аж блистить, і до неї пристає все. А у другої темна поверхня, але не тефлон, і до неї наче не дуже так і пристає, якщо капнути каплю олії. Я от не дуже можу в хімію/фізику. Але якщо подумати, то відомо, що теплі об'єкти легче зліпити, наприклад, колю зварюють метал, то нагрівають його і він липне один до одного. Тобто при нагріванні молекули стають дуже рухливі і входять в молекулярну структуру іншого об'єкту. Звісно, сковорідка у нас не плавиться, але можливо та, до якої все липне має якусь м'якішу структуру, може то чавун?
Та на якій тости готував чавунна.
Їжа пристає до пательні, якщо:
1) недостатньо нагріта олія
2) брудна
3) занадто сильно нагріта
4) зарано олію налив, тобто не нагрілася пательня
Invader написав:Та на якій тости готував чавунна.
Їжа пристає до пательні, якщо:
1) недостатньо нагріта олія
2) брудна
3) занадто сильно нагріта
4) зарано олію налив, тобто не нагрілася пательня
Містєр Гугл, то ви кулінар?
Помити її треба, але без миючих засобів.
HetmanNet написав:Invader написав:Та на якій тости готував чавунна.
Їжа пристає до пательні, якщо:
1) недостатньо нагріта олія
2) брудна
3) занадто сильно нагріта
4) зарано олію налив, тобто не нагрілася пательняМістєр Гугл, то ви кулінар?
Просто в сім'ї оточують мене кухарі, тому трохи вмію і знаю.. але все одно я готую кепсько, що і дивно зважаючи на репутацію рідних.
HetmanNet
Як раз нічого дивного: якщо навколо самі кухарі, то навіщо самому заморочуватися
Сторінки 1
Для відправлення відповіді ви повинні увійти або зареєструватися