1

Тема: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

І так.
1. Я обрав ВНЗ:КПІ, НАУ, ХНУРЕ і Львівська політехніка. Потрібен ще один.
2. Факультети: Програмна і Системна інженерія. Трішки погугливши я знайшов їхнє пояснення(Програмна інженерія(далі ПІ) - розробка програмного забезпечення: системного і прикладного, тестування того ж ПЗ. Читатися мають дисципліни по парадигмах програмування, основних концепціях і звичайно ж мови програмування мають бути різні.
Системна інженерія (далі СІ) - мабуть системне програмування, зокрема й мікроконтролерів. Тобто низькорівневе програмування апаратури, драйверів тощо.
)
Я збираюся вивчати С++, С#, java ну і можливо(маловероятно) С. Веб програмуванням не збираюся займатися. Який із цих факультетів мені більше підходить?Почитавши теми зрозумів що на 4 курсі ПІ будуть тільки мови програмування, а на СІ там ще і хард частина вивчається. Чи потрібна вона мені?(хоча звідкіля ви знаєте що мені потрібно, моє ж життя, а опреділитися не можу)
3. Студенти цих вузів, якщо ви це читаєте мені потрібні ваші відгуки про місце проживання, те як навчають на рівень того чи іншого факультету де навчають спеціальності "програміст" (так, я знаю, що коли я поступлю мене не зроблять %вставте сюди назву професії", а потрібно багато чого самому вчити). Я не хочу що б моя підготовка "кульгала на дві ноги"
4. Підкажіть університети, в КПІ подаватиму документи "по приколу" бо із моїми балами я туди на бюджет маловероятно що поступлю, а навчання батьки не потянуть. Можливо ви знаєте не поганий ВНЗ де із балами:Укр. мова 150,5 Математика 167,5 Фізика 169,5 середній 9,4 на бюджет не маленький шанс пройти?

Фууух, мов би все написав. Якщо щось буде не ясно - запитуйте

З.І І головне не пристижність вузу, а те, який рівень того чи іншого факультету, або навіть кафедри, де готується спеціальність

2

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

Ліричний відступ. Я вважаю що казати про "оприділився" в 17 років це повний брєд, мені 25 і я ще не оприділився, як взаралі можна говорити про оприділився коли Ви того ще не робили. Мій критерій це ефективність, де я найефективнишій значить там мені більше подобається.

Подякували: Felis silvestris catus1

3

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

Chokolite
Я б на вашому місці зачекав би рік і підготувався б до вступу у наступному році. Відверто кажучи, ви бідний і дурний, ще й занадто багато надій покладаєте на університет.

4

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

Таке враження що в  КПІ беруть кого завгодно.

5

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

В НТУУ "КПІ" на бюджет з такими балами не візьмуть.
НАУ навряд че вас візьмумь на спеціалість пов'язану з програмуванням. Або я щось не знаю.
Про інші ВУЗ'и не знаю.

6

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

Ну і нашо вам таки той вуз? В ПТУ програмістів, здається, теж готують. "Вуз", у який можна вступити з такими балами, непотрібен.

7

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

Іди в КА "ШАГ" чи крок по нашому . Багато філій , і доволі не погано готують судячи з відгуків  , знайомий в Луцьку рік вчився , зараз працює в Рівному джуніором , мб пішов по кар’єрних сходинках вище. Шкода що платно .

8

Re: Вибір ВНЗ, факультети та ваші поради, відгуки

Шаг - крута штука, є у Львові. У мене там колись один друг вчився. Але здається платне то не то слово.
Краще пошукайте на офіційному сайті, якщо звісно ж цікавить.

Я збираюся йти у львівський політех але все ж я думаю що більшість знань дізнається вдома, самому, тому я сумніваюся що вищі навчальні заклади дадуть багато знань. НАТХНЕННЯ, ВИТРИВАЛІСТЬ - дадуть усі знання.