Тема: Працюемо над новым носіем інформації

Наша команда,працюе над новым носіем інформації,на основі органічних компонентів.В процесі досліджень ми виявили що швидкість запису та считування інформації дорівнюе швидкості світла.Дослідники з Європейського інституту біоінформатики опублікували дослідження, в якому вони заявляють можливість зберігання 2,2 петабайт інформації в 1 грам ДНК. За попередніми розрахунками нашої лабораторії, можна записати близько 100 петабайт даних в 1 міліграм нашого носія.
У нас попереду ще багато кропіткої праці,над цим цікавим проектом.Ми хочемо долучити людей які хочуть піти з нами в цей проект.якщо хочете дізнатися більше пишіть нам.

2

Re: Працюемо над новым носіем інформації

В мене нема сумніву з приводу ємності ДНК, проте мені здається, що ви нас розігруєте. Носій інформації плаватиме в поживному розчині, як в мульті "черепашки ніндзя"?
http://torrents.lan48.ru/imagesuploaded/4F891317A855DB00A2.jpg

Подякували: Joker1

3

Re: Працюемо над новым носіем інформації

Ссилочки в студію.

4

Re: Працюемо над новым носіем інформації

http://www.store-dot.com
http://www.store-dot.com/#!storedot-at-channel-10/cpsr

http://www.oled-info.com/israeli-compan … pete-oleds
http://www.oled-info.com/storedot-nanod … ence-image
http://www.oled-info.com/storedot-nanod … seup-image
http://www.oled-info.com/storedot-pepti … ly-control
http://www.globes.co.il/en/article-1000857128

Подякували: 0xDADA11C71

5

Re: Працюемо над новым носіем інформації

Це Ізраїльські вчені працюють над носіем.А у нас программа ще кращя,новіша,іноваційниша!У нас патент!Але по зрозумілим причинам я не можу сюди викласти патент.

6

Re: Працюемо над новым носіем інформації

У нас патент!Але по зрозумілим причинам я не можу сюди викласти патент.

По-перше патент це не секрет, а лише захист своїх прав на інтелектуальну власність (виправте мене якщо я помиляюся), чи ви лише збираєтесь запатентувати? По-друге розкажіть докладніше які саме фахівці вам потрібні і які вимоги до них, яку зарплатню пропонуєте. По-третє невже ви знайшли вітчизняного інвестора? На мою думку, межа їхніх можливостей це нерухомість, а щоб вони почали фінансувати довгострокові розробки  треба не те,  щоб в лісі щось здохло, а мабуть на небі.

Подякували: Felis silvestris catus, koala2

7

Re: Працюемо над новым носіем інформації

дайте вгадаю, все зводиться, що звязано це з калюжою і верхнім слоєм що подібний до мозку людини.

8

Re: Працюемо над новым носіем інформації

Всі патенти відкриті (добре, окрім військових) - інакше який в них сенс, якщо хтось може винайти те саме і сказати, що ви нічого такого не патентували, і як ви доведете, що патентували, якщо він закритий?
А те, що ви не вказуєте, якого саме профілю спеціалісти вам потрібні, однозначно каже про те, що весь "проект" - фейк. Вам не можуть бути потрібні одночасно специ з веб-дизнайну, кріогенної фізики, Visual Basic, фізики плазми і оптимізації баз даних. А ваше повідомлення написано так, ніби вам потрібні всі ці спеціалісти.