1

Тема: Витягнути картинку капчі із браузера

Як відомо, капча, - захист від ботів. Та хотілося б якось обійти цей момент. Як можна витягнути картинку капчі чи, можливо, зробити скріншот капчі в самому вікні браузера. Так як новий запит генерує нову картинку. Читав про DOM, та як зберегти картинку у файл, не знайшов. Пишуть, що JS із файлами не працює. Я зберігав скріншот вікна, вирізав картинку, обробляв картинку в програмі (на Delphi), яка створювала файла.txt, в якому прописувала дані для скрипта, який це зчитував і заносив у вікно вводу капчі. Я розумію, що можна забивати цвяхи й плоскогубцями, але якось не солідно, коли є спеціально призначені для цього інструменти. Хотілося б щоб тема не заглохла. Використовую браузер MF і плагін Greasemonkey. Добре було б обробляти зображення прямо у скрипті, дякувать Богу вже JS підтримує і Image(), і  Canvas. Буду вдячний, якщо хто підкаже дорогу.

2

Re: Витягнути картинку капчі із браузера

Хіба що на JS вирізати шлях до картинки та через AJAX відправити на localhost/load.php в PHP,де прийняти її адрес і завантажити цю картинку на пк через функцію copy(). Але це ще більший велосипед аніж твій :D

3

Re: Витягнути картинку капчі із браузера

це де новий запит генерує нову картинку?

Капчу переважно не розпізнають програмно, а відправляють на розпізнавання індусам, так дешевше.

Подякували: 0xDADA11C7, truesupport2

4

Re: Витягнути картинку капчі із браузера

Слати GET прямо зі скрипта, який розпізнає капчу: у відповіді сервера буде актуальне зображення, яке й можна розпізнати.

5

Re: Витягнути картинку капчі із браузера

Ще раз уточнюю. Картинка на сервері генерується щораз нова. Ту, що відображається в браузері можна отримати двома шляхами:
- перехватити перед браузером
- витягнути з тіла браузера
Так що навіть індусам відіслати нема чого. Я можу навести приклади, але на тих сайтах потрібно реєструватись.

6 Востаннє редагувалося quez (11.09.2014 23:37:38)

Re: Витягнути картинку капчі із браузера

Нащо тут браузер взагалі? Не він же розпізнає капчу?

7

Re: Витягнути картинку капчі із браузера

Ось один із ресурсів http://tf.org/?ref=dch1q99W2O. Деякі скрипти робив на iMacros із JS. Недоліки: коли запускаєш скрипт із файла *.js , то він працює лише в єдиному екземплярі (інші зависають), та й JS якийсь обмежений (не підтримує об'єктних функцій). А з ієрархією DOM - елементів тільки почав розбиратись, і бачу темний ліс. Та крім DOM не бачу альтернативи, як доступитись до ресурсів браузера, хіба-що залізти ще в кеш.