1

Тема: Веб програміст

Дорий день!  Ми шукаємо веб-сервер-програміста для видаленої роботи над нашим сайтом, інтернет магазину Електромозок electromozg.com.ua, для виконання завдань по супроводу роботи сайту, виправленню помилок, впровадженню нових можливостей, зміні структури і дизайну сайту. 

Для того, щоб почати роботу пропонуємо Вам виконати тестове завдання по пошуку програм для для обробки, аналізу і порівняння прайс-листів і парсинга даних про товари магазина (пошуку картинок товару, характеристик і так далі), а також відповідність цих програм коду сайту (перевірка на можливість і легкість впровадження в структуру сайту).   

Програма для обробки, аналізу і порівняння прайс-листів (прайсів).
Функції:
відстежити зміни цін товару;
виявити новий товар;
розширити товарні пропозиції для потенційних покупців;
сформувати єдиний звідний прайс-лист. 

Программа-парсер (граббер) для здобуття інформації з інших сайтів. 
Її завдання — створювати контент інтернету-магазина (каталог товарів з описами (каталог товарів з описами, характеристиками, фото) з відкритих джерел в автоматичному і напівавтоматичному режимі. 

Після перевірки тестового завдання, ми сплатимо вартість самої програми, а так само сплатимо Вам впровадження програм на наш сайт і подальшу їх налаштування, це і буде початком нашої співпраці. 

Виполнениє завдання і питання можете присилати за адресою: artdevil85@gmail.com

2 Востаннє редагувалося VTrim (27.11.2014 17:04:44)

Re: Веб програміст

Є якісь гарантії,що після виконання завдання Ви тупо не кинете?

p.s на сайті ще є дірки,які бажано було б закрити.
жміть СЮДИ

3

Re: Веб програміст

VTrim написав:

Є якісь гарантії,що після виконання завдання Ви тупо не кинете?

p.s на сайті ще є дірки,які бажано було б закрити.
жміть СЮДИ

Їм же дорожче буде, якщо вони побудують бізнес на тестовому завданні.

4 Востаннє редагувалося Djalin (27.11.2014 21:58:34)

Re: Веб програміст

супроводу роботи сайту, виправленню помилок, впровадженню нових можливостей, зміні структури і дизайну сайту - нагадує дещо


Прихований текст

Вакансія: водій.

Вимоги: професійні навички в управлінні легковими та вантажними автомобілями, тролейбусами,
трамваями, поїздами метрополітену та фунікулера, екскаваторами і бульдозерами, спецмашинами на гусеничному ходу, бойовими машинами піхоти й сучасними легкими / середніми танками, що знаходяться на озброєнні країн СНД і НАТО.

Навички ралійного і екстремального водіння обов'язкові.

Досвід управління болідами "Формули 1" - вітається. Знання та досвід ремонту поршневих і роторних двигунів, автоматичних і ручних трансмісій, систем запалювання, бортових комп'ютерів, анти-блокувальних систем, навігаційних систем і автомобільних аудіосистем провідних виробників.
Досвід проведення кузовних і фарбувальних робіт - вітається.

Претенденти повинні мати сертифікати Mercedes, BMW, General Motors, а також довідки про участь у великих міжнародних змаганнях не більше, ніж дворічної давності.Зарплата: визначається за результатами співбесіди.