1

Тема: з'єднання роутерів через WI-FI

Маю 2 роутери(в силу складних життєвих обставин в даний момент вони під'єднані один до одного через коротенький кабель, просто один з них на 1 антену, а інший - на 6), але сиджу в інтернеті далеко від них, і 6 антен теж не завжди виручають. Тому маю питання - як вийти із ситуації? довгого кабеля нема, але питання, чи можна настроїти один із роутерів так, щоб він через антену ретранслював сигнал?

1-ий роутер - TP-Link на 1 антену(не пам'ятаю моделі) із прошивкою DD-WRT
2-ий Linksys EA6500 із рідною прошивкою(через що не може виступати у ролі головного, ті ж таки складні життєві обставини)

2

Re: з'єднання роутерів через WI-FI

https://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_ … ion_system

Подякували: vitia4441

3

Re: з'єднання роутерів через WI-FI

Але краще усе таки купити N-метрів витої пари та два конектора і за допомогою ножа, кусачок та пласкої викрутки зробити собі довгий кабель: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 … 0.BC.D0.B0

4 Востаннє редагувалося CrazyFreeMan (07.01.2015 00:34:46)

Re: з'єднання роутерів через WI-FI

Можна, але втрачається швидкість в двічі, але якщо не потрібна вся максимум або там всього кілька мегабіт то подивіться який з роутерів підтримує функцію "репітера/повторючава". Вмикаєте, вибираєете режим, підключаєтесь як завжди до своєї мережі(на роутері) і виставляєте або копіювати мережу повністю (SSID/password) чи створити нову.