1

Тема: Powerline мережа або ZyXEL PLA400

Доброго вечора
Звертаюсь за консультацією до спільноти.
Є великий будинок в кілька поверхів в якому є 6 ПК, все це діло пов'язане на таких от ZyXEL PLA400 дві пари, і з цих 4-ох чудо девайсів 2 згоріли (ті що без кнопки шифрування) при підключенні до ПК просто не підключаються (Мережевий кабель не підключено)  індикатори просто періодично блимають. Загалом їм вже близько 3 років, почитав що довше не живуть (та й жовті вони вже від температур), запропонував купити нові, підкажіть які будуть сумісні чи взагалі можна не перейматись і що можна купити для стабільного конекту? (а то ці часто випадали з мережі доводилось налаштовувати по новому). Можливо є інші альтернативи ? Бюджет орієнтовно до 1500 грн за пару але якщо будуть аргументи то врахую.
Дякую

2

Re: Powerline мережа або ZyXEL PLA400

Якщо кому цікаво, придбав PowerLine D-Link DHP-209AV між собою на місці де стояли ZyXEL PLA400 зв"язок тримають поганувато, тому ZyXEL PLA400 на далекій відстані до D-Link DHP-209AV = все ок, а ПК який по середині між точками підключений через ще один D-Link DHP-209AV.

3 Востаннє редагувалося HetmanNet (26.04.2015 00:18:27)

Re: Powerline мережа або ZyXEL PLA400

Краще не читати, все одно не цікаво

Я би стратив того, хто розробив цю хрінь в ZyXEL. Вона "забруднює" електричну мережу, тим самим знижує якісні показники електричної енергії. Тут енергетики їб***я щоб позбутися перешкод в електричній мережі, через яких падає ккд і швидко виходить обладнання з ладу, а такі уй***и з ZyXEL таку заразу на ринок випускають.  *FACEPALM* Що тут можна ще сказати? Піпець.
Для США де ледь не кожен будинок підключений через власний понижувальний трансформатор це можна використовувати, і то лиш в приватному, а не багатоквартирному будинку, бо її дія розповсюджується в межах всіх споживачів одного трансформатора. А ось в Європі і в тій самій Україні це погана практика, бо тут кілька будинків перебувають підключеними до одного трансформатора, тому страждатимуть всі так само як в багатоквартирному будинку. Зараза рідкісної форми.

Подякували: 0xDADA11C71