1

Тема: Модуль Імпорт/Експорт для опенкарту

Модуль Імпорт/Експорт для опенкарту
Завантажує товари одної категорії в опенкарті в ексель файл. Імпортує відредаговані товари назад в базу опенкарту. Додає нові товари з ексель-файлу в базу опенкарту. Працює в багатомовному режимі, коли в адмінці підключено відразу кілька мов.

Інсталяція проста, жоден файл не буде перезаписано, потрібно буде лише додати лінк в header.tpl в адмінці

Подякували: HetmanNet, Djalin2

2

Re: Модуль Імпорт/Експорт для опенкарту

15$ серйозно? Чим Ваш скрипт відрізняється від десятка тих що є у вільному доступі? Або детальніше описуйте переваги або мало хто придбає :)

Подякували: Djalin1

3 Востаннє редагувалося serhiyN (02.05.2015 11:03:37)

Re: Модуль Імпорт/Експорт для опенкарту

Так серйозно.  В мене індивідуальний підхід я перероблю під індивідуальні потреби клієнта якшо буде потрібно.Крім того працює мультимовність,  також є можливість вставки нових товарів з файлу. Там є і платні модулі які підтримують мультимовність по 30-70 баксів. Думаю шо дешево продаю.

4

Re: Модуль Імпорт/Експорт для опенкарту

Ну взагалі право автора - продавати чи ні, міг би наприклад за відгук дати адмінам форуму потестити чи щось таке... Але знову ж таки  - автор сам повинен обирати.

5

Re: Модуль Імпорт/Експорт для опенкарту

На рахунок відгуку подумаю, але зараз дати не можу це хіба пізніше. Там взагалі  можливо винивкне потреба в переробці для конкретної версії бо наперед під всі версії я не робив, бо не ясно чи будуть покупці і яка в них буде версія, але то шо я можу зробити то під будь-яку версію це точно.