1

Тема: запитання щодо ідеї

Виникла ідея, створити сервіс ремонту орг. техніки, суть в чому, часто користувачі хоч ноутбуків, смартконів і так дальше, стикаються з тим що вних є поламана техніка, звісно в пунктух прийому СЦ пропонують гроші, але малі, за телефон чи смартфон, ноутбук і так дальше.
Як буде проходити процес:
Користувач А виставляє на сайті свою поламану техніку що є, дає опис його стану, що робилось і що сказали в СЦ, чого не зробилось.
Далі, якщо потрібний комусь ремонт, замовнику В,  знайдено техніку схожу, то можна з поламаної взяти деталі, іде звязок з корситувачем А і ідуть домовленовсті про поставку техніки мені для ремонту, де буде все необхідне обладнання.
Звісно Користувач А отримує гроші за деталі, а замовник відремонтовану техніку та платить гроші. Буде йти договір між СЦ, користувачем і замовником.

Подякували: 0xDADA11C7, Kane2

2 Востаннє редагувалося quez (12.08.2015 16:48:12)

Re: запитання щодо ідеї

Робіть, бо треба свого битого кіндла кудись всунути :) .

3

Re: запитання щодо ідеї

Нафіга таке робить? Є ОЛХ, Аукро... Повно б/у мотлоху, обирайте скільки завгодно!

4

Re: запитання щодо ідеї

бо на аукро немає бази деталей, і часто люди ніфіга не знають що там робе, а що ні - якщо то буде оформлено як база деталей буде найс

5

Re: запитання щодо ідеї

Djalin написав:

і часто люди ніфіга не знають що там робе, а що ні

Я не второпав. Можете пояснити? Клієнт котрому треба відремонтувати техніку не знає,що в нього не працює? Як тоді ідея автора топіку йому допоможе? А чому не можна в СЦ запитати.що саме не працює? І шукати виходячи з відповіді?

6

Re: запитання щодо ідеї

Клієнт котрому треба відремонтувати техніку не знає,що в нього не працює?

Часта ситуація в СЦ, у когось ноутбук поламався через рік, у когось через три роки, бувають ситуації що в той час деталі вже не дістати, за ремонт буває не беруться, причина "старий апарат і деталей немає, ремонт не рентабельний", це тільки раз, особливо критична ситуація з планшетами та інше. Друге, деталі від подібного апарата, бо вже мав ситуацію коли ремонтував ноутбук, а там згорів діод суплікатор ( збірка ) два в одному, і потім стоїть задача, такого діоду в продажі немає, лише з донора, а якщо ставити то лише щось одне, від переплюсовки, або від перепаду на певну напругу, це окрема ситуація.
Зараз така ситуація, виробник робить майже всі деталі під замовлення і толком нічого в продажі не знайдеш, закон подлості, ломається все що замовив виробник, а не те що є в радіомагазині.

А чому не можна в СЦ запитати.що саме не працює?

знаю ситуацію СЦ, не всі зроблять, бачив ситуацію, що тільки і віндовс переставляли, а потім "ну ше може бути южний мост" і давай його паяти, невідомо для чого, особливий був випадок, коли полізли в ЮМ, потім ні ноут, ні перепайка ЮМ не допомагала
- варіант обладнання, в планах купити паяльну станцію для безсвинцової пайки, бо то шо є, так швидше вбивають техніку сим ремонтують

Подякували: 0xDADA11C71

7

Re: запитання щодо ідеї

І як розвиток ідеї?

8

Re: запитання щодо ідеї

думаю як краще реалізувати, щось мені не подобаються інвестора і кредити

9

Re: запитання щодо ідеї

ідея цікава, мабуть, нема бачення щодо того, як це реалізувати

10

Re: запитання щодо ідеї

та є, але немає часу, а якшо вже робити то робити, бо як почав робити то це ше виходить студенська підробка