1

Тема: Розробка сайтів на замовлення. Потрібні рекомендації

Всім привіт. Почну з передісторії: я трохи бавився Wordpress, деякі люди побачили мої роботи і замовили, так би мовити, в мене сайт. Не буду казати в якій категорії і що за сайт. Мені бажано отримати якісь рекомендації від досвідчених розробників і просто людей які в цьому шарять :)
1) Чи можна для розробки використовувати готові шаблони (платні і безкоштовні), а саме, чи можна в них вносити свої зміни, чи розробка обов'язково повинна вестись на власних шаблонах?
2) Які хостингові компанії можете порадити під цей движок? Чи можливо хтось чув про uahosting, які відгуки про нього? бо ціни там оптимальні, і в мене там стоїть один сайт, проблем за рік не виникало.
3) Напевне питання прозвучить смішно, але все ж: копірайт. Як захистити права, і взагалі для чого в футері всюди пишуть "всі права захищені"? Бо скажу відверто, цей сайт для держ-установи, і в мене через це виникають такі, в деякій мірі тупі питання.
Буду радий, якщо ви мене, овоча, просвітлите в цих поняттях :D

2

Re: Розробка сайтів на замовлення. Потрібні рекомендації

1) Можна робити що завгодно, аби тільки не порушувати ліцензію цього шаблону. Як правило, з безкоштовними можна робити все (якщо немає уваг, що забороняють це робити), платні (ті, які ви купили, а не завантажили поцуплені) так само, але не можна розповсюджувати й продавати
2) Я на uahosting тримаю усі свої домени, без нарікань. За хостиг не знаю.
3) Подивіться як тут http://24tv.ua/ або http://www.president.gov.ua/ внизу написано й напишіть собі так само. Можете знайти якусь ліцензію, на приклад https://creativecommons.org/licenses/, і написати що усі матеріали розповсюджуються за цією ліцензією (на приклад, Creative Commons Attribution 4.0 International License). У такому випадку ви будете захищені умовами цієї ліцензії.

Подякували: TakeAction, leofun012

3

Re: Розробка сайтів на замовлення. Потрібні рекомендації

Дуже вдячний за таку вичерпну і більш ніж очікувану відповідь :) Буду пробувати

Подякували: iovchynnikov1

4

Re: Розробка сайтів на замовлення. Потрібні рекомендації

В мене сайт розташований на uahosting вже років зо три напевно, послугами задоволений, декілька раз виникали технічні питання, хлопці молодці оперативно чемно відповідали,  та й повідомляли, якщо якісь роботи проводили.

Подякували: TakeAction1