1 Востаннє редагувалося tim (31.01.2016 20:36:54)

Тема: 2wentertainment.com

2W Entertainment - це онлайн платформа яскравих музичних подій. Ми є організаторами концертів і промоутерами артистів зі східної Європи в європейських країнах і далекому зарубіжжі.

Ми - унікальний проект, який допомагає виконавцям вийти за рамки однієї країни, поділитися своєю музикою з тими, хто проживає за кордоном і відчуває потребу в комунікації з близьким і рідним. 2W тому, що нас двоє і ми любимо те, що ми робимо. Нас об'єднує музика і ідея донести її в маси, поділитися частиною тих яскравих емоцій, які щиро відчуває кожен, хто прийде на концерт.

Ми не схожі на інших. У нашій команді професіонали з великої літери - відповідальні, амбітні і дуже креативні люди, які знають свою справу в організації заходів будь-якої складності.

У нас є мета - створити рух закоханих у музику. Ми прагнемо максимально наповнити ваше життя яскравими враженнями, позитивними емоціями і натхненням. Якщо вам це близько, станьте частиною нашої ідеї, не пропускайте ці моменти.

Слідкуйте за останніми оновленнями, замовляйте квитки для себе і ваших друзів, скористайтеся спеціальними пропозиціями, приходьте на концерти улюблених виконавців.

2wentertainment.com
На сайті є українська мова, перемикайте ;)