1

Тема: AngularJS

Оце почав вивчати даний фреймворк, вельми цікава штука. Хтось зі старших товаришів мав з ним справу? Що скажете?

2

Re: AngularJS

Я junior девелопер, працюю з AngularJS. Класний фреймворк. Він призначений для написання повноцінних Single Page Application (односторінкових сайтів, де всі сторінки і дані рендерить javascript). Якщо треба додати трохи інтерактиву в html, реалізувати підвантаження через AJAX або зробити один віджет, то краще підійде jQuery. Angular підтримує кастомні html теги і сам зв'язує javascript змінні з DOM елементами. Міняєш змінну в коді - міняється напис на екрані, просто і класно, frontend пишеться швидко.  Плюс це повноцінний MVC фреймворк. Мінус - продуктивність. Angular постійно проганяє великий цикл щоб перевірити і синхронізувати дані і DOM. На середніх застосуваннях працює добре, але при великій кількості зв'язувань починає пригальмовувати. Потрібно розумно писати код.

Подякували: bunyk1

3

Re: AngularJS

taras_kotilok написав:

Мінус - продуктивність. Angular постійно проганяє великий цикл щоб перевірити і синхронізувати дані і DOM. На середніх застосуваннях працює добре, але при великій кількості зв'язувань починає пригальмовувати. Потрібно розумно писати код.

Це колись пофіксять: http://www.html5rocks.com/en/tutorials/es7/observe/

4

Re: AngularJS

bunyk написав:

Це колись пофіксять: http://www.html5rocks.com/en/tutorials/es7/observe/

Як у воду дивився - зовсім скоро виходить друга версія Angular, там якраз вже почали використовувати Observe. Сьогодні вже створили Angular 2 Release Candidate.

Це означає, що зовсім скоро його можна буде використовувати в продакті. Раджу приглядатись до нього, на ринку праці скоро буде не слабенький попит на кандидатів зі знаннями Angular 2.