221

Re: Реінженіринг України

tim написав:

Доопрацював систему виборів.

Вибори до ВРУ відбуваються на пропорційній основі. Людина, за яку проголосували 100 тис.(50 тис. як варіант) громадян стає народним депутатом. Голосування буде відкритим, кожен зможе побачити хто за кого проголосував.
У випадку місцевих виборів депутатами стають ті, за кого проголосували 10000 людей. Область сама визначає цю цифру.

Оптимальний варіант:
Найдієвішою і найефективнішою є система, коли люди самі організуються в сотні. Кожна сотня обирає отамана. Отамани обирають свого і т.д. На виході отримуємо нове суспільство з соціальними ліфтами, які відмінно працюють з низу суспільства аж до самого верху.
В такому випадку голосування в сотнях має бути відкритим на всіх рівнях. Всі будуть бачити хто кого і коли обрав. Сучасні інтернет-технології дозволяють це організувати.
Найпростіше запровадити цю технологію для чиновників вже цього року. Тоді всі чиновники просто оберуть собі керівництво аж до рівня міністра.
Система має бути динамічною.
На нижніх щаблях перевибори мають відбуватись раз на місяць, на другому рівні раз на квартал, на третьому раз на рік, на четвертому раз на три роки і т.д.
На переобрання на всіх рівнях відводиться 5 діб. Сотня, яка за 5 днів не змогла обрати вибуває з участі у подальших виборах відповідного циклу.
Українці за кордоном теж беруть участь у виборах через електронну систему. Нащадки українців(діаспора) отримає можливість взяти участь у виборах. Вони будуть брати участь в усіх циклах виборів. Достатньо буде зареєструватись, підтвердити українське походження, отримати електронні ключі.

Програма реформ

по-факту - нічого нового, ви пропонуєте зробити все як у козаків було (окрім інтернету звісно)

погоджуюсь що це плюс-мінус правильно, хоча й не завжди будуть швидко правильні рішення

Подякували: tim1

222

Re: Реінженіринг України

Всі будуть бачити хто кого і коли обрав.

Виникає ризик переслідування інакомислячих. Або «завтра ми всією шахтою йдемо сотнею голосувати за Ахметова. Хто з нами не прийде — геть з роботи/шукайте в завалах».

223

Re: Реінженіринг України

P.Y. написав:

Всі будуть бачити хто кого і коли обрав.

Виникає ризик переслідування інакомислячих.

Можна роздати всім українцям зброю. Це фактор, який утримає від переслідування. Суспільство може саморганізуватись у групи з 50-100 людей, які важко буде переслідувати.

224

Re: Реінженіринг України

tim написав:
P.Y. написав:

Всі будуть бачити хто кого і коли обрав.

Виникає ризик переслідування інакомислячих.

Можна роздати всім українцям зброю. Це фактор, який утримає від переслідування. Суспільство може саморганізуватись у групи з 50-100 людей, які важко буде переслідувати.

Досвід Сашка Білого показав, що зброя робить озброєного одночасно й мішенню.

Або от уявіть, живете ви в якомусь проросійському місті, організовуватись особливо нема з ким — перша-ліпша група з 50-100 чоловік вас може провсяквипадок випиляти. Власне, необов'язково саме вас — можна анонімно бабахнути по вашій дружині чи дитині, що в армії не служили й не зможуть чинити опір досвідченому озброєному бандиту — навіть якщо ви їм покладете пукавку в портфель/сумочку (звичайно, ймовірність такого розвитку подій мінімальна — навіть у бандитів є совість, але сама можливість цього дає гарантію, що ви зі своїми бандерівськими поглядами не висовуватиметесь).

225 Востаннє редагувалося tim (05.04.2016 07:40:41)

Re: Реінженіринг України

P.Y. написав:
tim написав:
P.Y. написав:

Виникає ризик переслідування інакомислячих.

Можна роздати всім українцям зброю. Це фактор, який утримає від переслідування. Суспільство може саморганізуватись у групи з 50-100 людей, які важко буде переслідувати.

Досвід Сашка Білого показав, що зброя робить озброєного одночасно й мішенню.

Або от уявіть, живете ви в якомусь проросійському місті, організовуватись особливо нема з ким

Досвід Сашка Білого показав, як влада легко може знищити неорганізованих активістів. ОУН-УПА 10 років воювала з НКВС, КДБ.
В такому випадку варто переїхати в місто, село де є з ким організуватись.

226

Re: Реінженіринг України

В такому випадку варто переїхати в місто, село де є з ким організуватись.

В такому випадку, та частина території, звідки повиїжджають усі прихильники державної цілісності, легко перейде в руки сусідньої держави.

Досвід Сашка Білого показав, як влада легко може знищити неорганізованих активістів.

У даному випадку, за активістом стояла організація, ефективність якої, втім, виявилась невисокою. Гадаю, більшість людей зі зброєю опиняться в положенні неорганізованих активістів, частина озброєних працюватиме на державу (необов'язково нашу) й організовано діятиме в її інтересах.

227

Re: Реінженіринг України

ПС був не готовий воювати проти держави. Вони таку мету собі і не ставили. Там все складно. Між організацією і народною армією велика різниця. Якщо 2 роки війни не спонукали українців організовуватись і об’єднуватись, то навіть страшно уявити яким буде наступний "каталізатор".

228 Востаннє редагувалося P.Y. (05.04.2016 16:49:25)

Re: Реінженіринг України

Ну, по-перше, війна відбувається локально на певній частині території, тож тотальної боєготовності від решти населення годі чекати. По-друге, самоорганізованість — міф, для злагодженої діяльності юрби випадкових людей усе одно потрібні організатори. По-третє, культ АТО знівельовано тими, хто на ньому наживається — від псевдоволонтерів, для яких це просто ще один спосіб шахрайства/жебрацтва, і до представників влади, що використовують патріотичну риторику для виправдання власних хиб, відбілювання старих кадрів і т.п.

По-четверте, війна вбиває, в першу чергу, тих, хто свідомо організовується і йде служити в батальйони добровольцем, а зовсім не апатичних диванних бійців, що в паузах між тролобитвами фкантактікє розмірковують, як відкосити від армії.

ПС був не готовий воювати проти держави.

ПС таки відкрито демонстрував наміри воювати проти «старої» держави. Інша річ, радикалізм ПСівської верхівки виявився переважно дутим, цілісною ця організація ніколи не була, і фізичне знищення вже ніби «новою» державою одного з помітних представників ПС не викликало значної реакції в решті організації.

Подякували: 0xDADA11C71

229 Востаннє редагувалося tim (12.04.2016 00:58:12)

Re: Реінженіринг України

P.Y. написав:

Ну, по-перше, війна відбувається локально на певній частині території, тож тотальної боєготовності від решти населення годі чекати. По-друге, самоорганізованість — міф, для злагодженої діяльності юрби випадкових людей усе одно потрібні організатори.

Сучасна війна має тотальний характер. Основне поле бою - мозок, як солдатів, так і цивільного населення.
Пропоную ознайомитись зі статтею Володимира Горбуліна:
http://image.zn.ua/media/images/614xX/Mar2016/143868.jpg

У січні 2015-го ми представили свій погляд на російську агресію, її геополітичні джерела та форми, а також відзначили ключові кроки, які слід зробити Україні для подолання наслідків гібридної війни.

Герасимов каже, що завдання "гібридної війни" мають виконуватися насамперед за рахунок підриву військового та економічного потенціалу противника, інформаційно-психологічного тиску на нього, активної підтримки внутрішньої опозиції, партизанських і диверсійних методів.
Причому він справедливо відзначає, що в сучасному світі велике значення мають не розміри збройних сил (ЗС), а їхня здатність здійснювати швидкі й ефективні операції на будь-якому театрі воєнних дій, зокрема — у нетрадиційних умовах. Особливо в умовах бурхливого зростання суто невоєнних методів боротьби: "комплексного застосування політичних, економічних, інформаційних та інших невоєнних заходів, реалізованих з опорою на військову силу".

Сьогодні ми можемо чітко виділити кілька ключових компонентів, які вочевидь співвідносяться із заходами в рамках "гібридних війн" у нинішній російській практиці, але при цьому вони можуть бути виділені у три великі групи.
1. Традиційні військові засоби (використання регулярних військових підрозділів та озброєнь, а також сил спеціальних операцій).
2. Квазімілітарна діяльність (створення і підтримка незаконних збройних формувань, підтримка та радикалізація сепаратистських рухів, формальні й неформальні ПВК).
3. Операції немілітарного впливу, насамперед способом спеціальних інформаційних операцій та "активних заходів" (у тому числі економічний тиск, операції в кіберпросторі, дипломатія, маніпуляції інформаційним простором).
На жаль, слід констатувати, що Європа до останнього часу не може зібратися на силі для цілісної відповіді на цю загрозу (що видно вже з результатів місцевих виборів у Німеччині, де в окремі місцеві парламенти пройшли представники партії "Альтернатива для Німеччини", яку пов'язують із Кремлем). І проблема не в тому, що атаки йдуть по цілому комплексу напрямів, і зреагувати на все важко. Швидше, проблема в тому, що Європа (не вся, а значна її частина) все ще не до кінця усвідомлює нову геополітичну реальність, коли "мир" — не еквівалент станові "не стріляють". Гібридна деструктивна активність Росії розмиває кордони "миру" і "війни", а примара "холодної війни" в нових її формах уже не просто наблизилася до кордонів ЄС — вона активно там діє, тоді як європейці не бажають цього помічати. Або не готові змінити погляд на реальність, щоб адекватно відповісти на очевидний виклик. Успішніші спроби НАТО вирішити цю проблему, але їх недостатньо.

Україна: два роки досвіду протистояння гібридній агресії Уже понад два роки Україна протистоїть російсько-терористичним військам і масштабній агресії Росії у формі гібридної війни. За цей час ми зіштовхнулися, мабуть, з усіма її ключовими формами, виділеними на початку цієї статті, — пряма військова агресія, використання ДРГ, атаки квазімілітарних структур (на кшталт "ополчення" або "козацтва"), постійне підживлення сепаратистських рухів по всій Україні, економічний тиск (по лінії запровадження санкцій та фітосанітарного контролю, стягування 3 млрд кредиту, виданого режимові Януковича, вивезення решток промислового потенціалу з території ОРДЛО на територію РФ), дипломатичний тиск на всіх рівнях (локальному, регіональному та міжнародному), перманентна інформаційно-психологічна війна й тепер, мабуть, перша у світі вдала кібератака на об'єкт критичної інфраструктури (Прикарпаттяобленерго).

Гібридна війна: все тільки починається…

Тобто можна сказати, що гібридна війна вже йде повним ходом не тільки в Сирії та Україні, але й у ЄС. Тобто Росія воює з ЄС, хоч і без прямого військового втручання. Таким чином думати, що вийде відсидітись "десь в Україні на дивані" - помилка. Війна тотальна, і якщо Ви її не відчуваєте це не означає, що вона не впливає на Вас. Ще є час підготуватись до тотальної війни, або до інших її форм.

Подякували: 221VOLT1

230

Re: Реінженіринг України

ерша у світі вдала кібератака на об'єкт критичної інфраструктури (Прикарпаттяобленерго).

скрізь вам ввижається перше у світі, за 20 год то того хакери вже навіть траєкторію супутників змінювали (Chaos Computer Club)

Подякували: 221VOLT, leofun012

231 Востаннє редагувалося tim (12.04.2016 13:10:18)

Re: Реінженіринг України

Що потрібно українцю щоб заснувати місто?
Законодавча база відсутня?
Чому депутати за 25 років не спромоглись законодавчо врегулювати питання заснування громадянами країни міст, сіл, хуторів, інших населених пунктів?

Подякували: 221VOLT1

232

Re: Реінженіринг України

0xDADA11C7 написав:

ерша у світі вдала кібератака на об'єкт критичної інфраструктури (Прикарпаттяобленерго).

скрізь вам ввижається перше у світі, за 20 год то того хакери вже навіть траєкторію супутників змінювали (Chaos Computer Club)

Не мені, а Володимиру Горбуліну :) Супутники не так важливі для функціонування області, як наявність електроенергії. Хоча 200 років тому і без неї добре люди жили.

233

Re: Реінженіринг України

https://www.youtube.com/watch?v=A9cNoT0ZheQ

Подякували: 221VOLT1

234

Re: Реінженіринг України

Американців, французів, англійців, німців, поляків на гарматний постріл не можна підпускати до мирного урегулювання Московії з Україною.
Тим більше до управління країною, змін в законодавстві, економіці, державному управлінні.

Це внутрішнє питання русів.

Іноземці тільки поглиблюватимуть розбрат та сприятимуть самознищенню українців та росіян, як це вже було в 1580-1990 роках.

Українці і зовнішнє управління

235 Востаннє редагувалося Vo_Vik (04.05.2016 17:30:12)

Re: Реінженіринг України

tim написав:

Американців, французів, англійців, німців, поляків на гарматний постріл не можна підпускати до мирного урегулювання Московії з Україною.
Тим більше до управління країною, змін в законодавстві, економіці, державному управлінні.

Це внутрішнє питання русів.

Іноземці тільки поглиблюватимуть розбрат та сприятимуть самознищенню українців та росіян, як це вже було в 1580-1990 роках.

Українці і зовнішнє управління

Цай раз прошу бан для Тіма вже публічно за обзивання українців і москалів одним народом.

236

Re: Реінженіринг України

Відправив тіма в бан поки що до 10 числа.
Вже не перший раз обмазується лишньохромосомними братушками.

237

Re: Реінженіринг України

а чого бан ? Можна убити ІР пакетом

238

Re: Реінженіринг України

Поки що нікого вбивати не будемо.

Прихований текст

а там видно буде..

239

Re: Реінженіринг України

Прихований текст

:D за що ви його так... краще б цікавіші теми підкинули?

240

Re: Реінженіринг України

Хочете цікавіші теми)
Часто ніж ставити костилі в коді, швидше переписати його з нуля. Може як і євреї знайти собі якийсь кусок пустині без нафти?

Подякували: 221VOLT, leofun012