1

Тема: Проблеми з матір’ю і грошима

Я доволі довго ніде не працював а до цього періоду непрацювання трохи підроблявся розробкою сайтів після свого ВУЗа трохи вивчиши похапе і суптуні технології. Нещодавно моє нічогонероблення дало свої негативні плоди. Вчора–сьогодні в мене з матір’ю відбулася сварка і вона мені сказала що якщо я найближчим часом не знайду "нормальної" роботи в нашому місті, то вона розіб’є комп’ютера нах*й і сьогодні навіть сховала блок живлення від монітора (щоправда я його знайшов). Робота в моєму містечку це суцільне лайно з мізерною зарплатнею яка коливається в межах 1000 — 3000 (3 куска це якщо дуже пощастить) де треба в*ти від ранку і коли скажуть стоп. Після того як я їй сьогодні сказав, що не хочу перетворитися в неї яка в свої 46 нічого не досягла, бере в кредит йо**** пральну машину яка коштувала срані 3500 гривень і працює на "Нашій рябі" за три копійки вона заявила що не буде платити за електрику, що прати я буду вручну а не в її сраній машинці і що з їжі я буду їсти тільки хліб. Коли я знайду роботу веб розробником я не знаю (відсутуність мене в чомусь на зразок Києва чи Львові дещо ускладнює ситуацію) а перетворюватися на голоту і ніщеброда працюючи вантажником на місцевому виробництві в мене немає ніякого бажання. Якщо вона розіб’є мого компа, то може попрощатися зі своїм телевізором під який вона засинає, робить вигляд що спить і перед яким вона трахається зі своїм бидланом–коханцем.

Подякували: 0xDADA11C7, leofun012

2

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Чувак, вали на свої хліби, дешевше буде.

Подякували: 0xDADA11C7, leofun01, Kasper, 221VOLT, fanatp5

3

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

після свого ВУЗа

і ще живеш з мамою? Інколи мене вражають люди.

Подякували: Master_Sergius, Kasper2

4

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Ніби від Кагарлика до Київа не дуже далеко? Може гоу туди?

5

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

круто, коли є бажання працювати, а я от і маю можливість файно заробляти і з'їхати на квартиру, але лінуюсь

Подякували: 221VOLT1

6

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Вам треба якось скооперуватися, організувати профспілку хікі, чи що...

Подякували: 221VOLT1

7

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Прихований текст

В мене суперпропозиція для ТС і пана Факі, короче кооперуєтесь таким чином, всіх мамок в одну квартиру, всіх хіккі-програмістів в іншу, і тоді і проблем не буде, і мамкам веселіше.

8

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Replace написав:

після свого ВУЗа

і ще живеш з мамою? Інколи мене вражають люди.

Ну, звалити кудись при маленькій зарплатні важко. Оренда однокімнатної квартири може коштувати від 1 до 3к (це, звісно залежить від міста і району в місті), а ще їсти треба і вдягатися. Але валити треба і чимпошвидше )

Подякували: leofun011

9

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Російською, але картинка вдала :)

Прихований текст

http://s00.сайт-злодій/pics/pics_original/5/8/4/7499485.jpg

Подякували: Master_Sergius, FakiNyan, 221VOLT3

10

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

мотивуюче відіо
https://www.youtube.com/watch?v=I28DsNshuKA

Подякували: Chemist-i, P.Y.2

11

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

В мене є теж своя невесела історія, але розв’язка у неї хороша.

Мій батько був алкоголіком, коли мені було 16 років я його вигнав з дому (він поїхав до своїх батьків у село). Психіка в мене теж була на межі, особливо тоді...

Просидів я без роботи у селі до 24 років, так само не бажаючи робити дурну майже безкоштовну роботу. Матір жила в іншій хаті, а ту що залишила мені, я продав за 1000 баксів.

Поїхав у райцентр, став на облік у центр зайнятості, там за три місяці мене вивчили на оператора комп’ютерного набору (перед курсами, не вмів навіть вмикати комп’ютер, був 2004 рік).

Зразу ж поїхав у Київ на заробітки, сам, із своїми торбами =). Десь там зірвав на стовпі оголошення про "хорошую работу з предоставлением жилья"... Таких оголошень купа, і мабуть більшість із них липові, бо приходиш туди, тобі дають давно неактуальну ропечатку, але платиш 50 грн. (в той час це було $10)...

Корочше закінчилось тим, що знайшли житло мені брокери, заплатив їм 50% від суми оренди. Знімав кімнату у дідка (свідка Єгови, хай йому грець)... Роботу знайшов досить швидко, мабуть за тиждень, щоправда це була робота напів вантажника, напів оператора комп’ютерного набору, але я отримував вже свої $150, і мені на "беребитись" вистачало...

Змінював пару трійку робіт, аж поки не зірвав своєрідний "джек пот", коли мене запросили працювати у кол-центр Дельта-банка. Десь на третій місяць роботи став кращим оператором, за що отримав свою $1000 (нагадаю - за такі гроші я продав свою хату). Корочше далі життя стало налагоджуватись дуже швидко... вже й міг знімати цілу однокімнатну квартиру, на роботі купа дівчат, в середньому 22 роки - рай корочше =).

Продовження було не менш вдалим...

Тобто, Nostromo, хоча час зараз складніший в країні, але ваша вища освіта може вам досить добре допомогти, навіть якщо у вас поки що нульові знання...

12

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Що за ВУЗ закiнчив? Чим цiкавишся?

13

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

багато у кого неспокійно вдома...
потрібно рухатись до своїх цілей

14

Re: Проблеми з матір’ю і грошима

Згодна. якщо є ціль у житті-то все буде. а погане рано чи пізно піде.

Подякували: 221VOLT, HetmanNet2