Тема: Програмне відключення гарнітури

Як програмно відключити/включити наушники.
Я заню шо клавіатуру і миш можна відключити/включити.

2

Re: Програмне відключення гарнітури

Взагалі звук треба вимкнути чи лише навушники, а колонки щоб працювали?

3 Востаннє редагувалося FakiNyan (18.04.2016 13:33:25)

Re: Програмне відключення гарнітури

от в прозі Realtek HD Audio Manager треба натиснути на іконку теки справа вверху, а потім поставити галку - Disable front panel jack detection. В них тут помилка, і якщо поставити галку, то передня панель працює, а якщо зняти, то не працює. Це якщо у вас гарнітури до передньої панелі підключається
http://не-дійсний-домен/omITd/44c8e84338.png

4

Re: Програмне відключення гарнітури

мені потрібно імено науншики , програмно

5

Re: Програмне відключення гарнітури

такий алгорим програми
коли ноут відключають від живленя вимикаються наушники і вмикається сирена

6

Re: Програмне відключення гарнітури

Stanislav Stecenko
Зайдіть в панель керування там має бути аплет Звук, і там подивіться що знаходиться на закладці Відтворення. Якщо там є окремо навушники і окремо колонки, то спробуйте їх спочатку ручками повмикати/вимикати. Якщо там нема поділу, то спробуйте покопатись у налаштуваннях аудіокарти, як вище описав FakiNyan. Якщо і це не допоможе, значить вимкнення динаміків при підключенні навушників зроблене апаратно. В такому випадку доведеться купувати USB-аудіокарту або блютус навушники.
Коли у вас на закладці Відтворення нарешті будуть оремі пристрої для колонок і навушників, тоді можна пробувати перемикати звук зі своєї програми. Для початку спробуйте цією прогою: https://github.com/sirWest/AudioSwitch/releases Її можна запускати з параметрами зі своєї власної програми. А можна пошукати приклади, як виводити звук на потрібний пристрій не перемикаючи налаштувань для усієї системи (скажіть якщо самі не знайдете).