Тема: MS SQL БД не працює на інших ПК

Всім привіт!
При завершені роботи над проектом зіткнувся з проблемою роботи БД на інших ПК. Загалом, додаток призначений на роботу на одному ПК та немає ніякої необхідності підключатися до сервера, але все ж в MS SQL створив БД так як ознайомлений тільки з цим середовищем. Як тепер бути? Треба створювати нову БД, якщо так то в якому середовищі? Чи можливо працювати з цією БД без підключення до сервера на інших ПК?
Дякую!

2 Востаннє редагувалося Djalin (09.06.2016 03:18:25)

Re: MS SQL БД не працює на інших ПК

Не зовсім зрозуміло, що саме ви хочете. Якщо щоб кілька додатків працювало з однією БД то так - треба щоб один з компів виконував роль серверу. А так - Ви спокійно можете створити іншу БД для іншого ексзепляру додатку.

Подякували: leofun011

3

Re: MS SQL БД не працює на інших ПК

lichmanmaksim написав:

Як тепер бути? Треба створювати нову БД, якщо так то в якому середовищі? Чи можливо працювати з цією БД без підключення до сервера на інших ПК?
Дякую!

Ось цей шматок вашого посту геть незрозумілий.
Якщо ви створили програму і на тому ж компі в MS SQL server'і базу, то для нормальної роботи даної програми на решті комп'ютерів в межах однієї мережі достатньо буде і вашого екземпляру бази даних. Проте програмі запущеній на решті комп'ютерів потрібно буде налаштувати віддалене підключення до вашого сервера бази даних і до конкретної бази. А якщо додаток має переноситися зовсім на інші компи, в іншому приміщенні, які не будуть фізично в одній мережі з вашим компом, тоді потрібно інсталювати MSSQL server і створювати базу.
Хух. Якось так.