1

Тема: Відсутній звук на DScaler.

Всім привіт. Підкажіть,будь ласка,чому відсутній звук на програмі аналогового ТВ DScaler? Картинка присутня,замість звуку шипіння,яке не регулюється регулятором. ТВ тюнер -WIN TV HVR1100. Пробував по різному і від колонки прямо в тюнер,і через перехідник від виходу тюнера до лінійного звукової карти компа,міняв налаштування в самій "прозі",встановив додаткову утиліту для вмикання вимкнення звуку-нічого не помогло.В компах я не дуже,спробував те що пропонує гугл і все. Може хто має що запропонувати із власного досвіду-буду дуже вдячний. Пробував інші проги-тюнер взагалі не стартує,хоч драйвери всі встановлені. Оригінальна прога Хауптпауге (вибачте за переклад) платна,тож зупинився на DScaler.

Post's attachments

2.PNG 48.82 kb, 181 downloads since 2016-09-02 

2

Re: Відсутній звук на DScaler.

встановив додаткову утиліту для вмикання вимкнення звуку-нічого не помогло

яку саме? Для рiзних тюнерiв адреси регiстрiв рiзнi, нема унiверсального вмикача.

DScaller призначений більше для старих моделей тюнерів, які досліджені спільнотою, тому і драйверів не вимагає. Ваш тюнер - модель 2016 року, якщо вірити опису на сайтах.

Пробував інші проги-тюнер

а що заважає використовувати рідне ПО http://www.hauppauge.com/site/support/s … r1250.html перегляду?

3

Re: Відсутній звук на DScaler.

Утиліта-соунд крафт. А рідну не використав бо вона платна.Через серійний номер не можу теж зареєструватись  бо на платі тюнера його нема.

4

Re: Відсутній звук на DScaler.

http://hauppauge.lightpath.net/software … d_3.9g.exe вимагає введення серійника? Ви купували тюнер без комплектного CD?

5 Востаннє редагувалося derkatsch (04.09.2016 07:50:21)

Re: Відсутній звук на DScaler.

Він мені дістався в подарунок,без коробки,диска з по,і всього  іншого. При інсталяції прога дає два варіанти-або ввести ключ (10у.о.),або серійник. Да і то в списку тюнерів проги я свого не бачив,не факт що вона підійде. А як щодо Прог ТВ? Кажуть що вона більше до супутникового тв. Я її встановив,але при запуску видає-тюнер не стартує. Може тут можна щось змінити.

6 Востаннє редагувалося raxp (04.09.2016 17:03:52)

Re: Відсутній звук на DScaler.

Да і то в списку тюнерів проги я свого не бачив,не факт що вона підійде

скриншот списку. Вибрати по серії.

А як щодо Прог ТВ? Кажуть що вона більше до супутникового тв. Я її встановив,але при запуску видає-тюнер не стартує.

для активації певних режимів потрібно працювати з певними регістрами на шині PCI, для того щоб достукатися до конкретного чіпа. Універсальних переглядачів для всіх тюнерів з повним контролем через WDM-драйвери немає через закриту документації ряду моделей. Особливо, коли виробник - API не надає і хоче грошей за додаток-переглядач до тюнера.

7

Re: Відсутній звук на DScaler.

Погрався ще з Віндовс Медіа Центром-результат аналогічний,відео є,звук ледь тихий на фоні шипіння. ФМ радіо теж тихо,але без шумів.  Отже тепер тема така -Тихий звук на тв тюнері HVR 1100. Давайте подумаєм ,має місце механічне пошкодження тюнера,бо він бв, чи справа у драйверах,хоч є лише один-стара і нова версії,без вибору. Чи може  з настройками компа протупив?

8

Re: Відсутній звук на DScaler.

Якщо звук э, але тихий (при колонках прямо в тюнер), то проблема залiзячна... ємностi в аудiотрактi перевiрити, навiть керамiка з часом ємнiсть бува втрачає.

9

Re: Відсутній звук на DScaler.

Вирішено. Досить було замість FMD1216ME MK3 Hybrid (PAL) по замовчуванню  в налаштуваннях поставити PAL(d/k) і все запрацювало. Дякую всім хто приймав участь.