1

Тема: Java чи Php

Добрий день, мені цікава Ваша думка. Я працюю php розробником вже 8 місяців. Але чим більше я працюю тим більше я розумію що php мені все менше починає подобатися. Перед тим як я пішов на свою першу роботу я вчив java приблизно 8 місяців. І тоді java мені дуже подобалася, я і зараз сиджу і роблю різні алгоритми на java із задоволенням. Як Ви думає чи варто мені йти на джаву, бо є шанс працювати з джавою, я розумію що треба буде починати все з початку.

2 Востаннє редагувалося Lordie (16.09.2016 10:41:22)

Re: Java чи Php

А в чому суть питання?
Чи варто йти на мову $lang через шанс працювати з мовою $lang?

3

Re: Java чи Php

Мені цікава думка тих людей які змінювали технології на ті які їм подобаються. І чи вони про це не жаліли. Бо мені php подобається, але Java  ближча до душі)

4

Re: Java чи Php

Технології використовують ті, що доречні для конкретної задачі. Програму для мікроконтролера маразматично писати на Java як би вона вам не подобалась, а 3д-гру - на PHP. "Вам шашечки чи їхати?"

Подякували: 221VOLT1

5

Re: Java чи Php

Oleshko написав:

Я працюю php розробником вже 8 місяців. Але чим більше я працюю тим більше я розумію що php мені все менше починає подобатися.

Принаймні, Ви робите правильні висновки :)

Lordie написав:

Програму для мікроконтролера маразматично писати на Java як би вона вам не подобалась

На php тим більше :)

Скажімо так, у Java сфери застосування набагато більші, але є і своїх купа мінусів. Стосовно ж вибору мови  взагалі - погоджуся з тим, що в першу чергу потрібно те, за що гроші платять (їсти ж хочеться), а решту можна кодити для душі. А потім може ще й вакансія буде теж душевна. Найпопулярніші продукти не створювалися з метою "сколотити бабло", а робилися саме для душі, а воно повиростало в мільярдний бізнес.

Подякували: fed_lviv, Oleshko, leofun01, 221VOLT4