1

Тема: MS Access створення бази проходження курсу лекцій з автозаповненням

Всім привіт! Велике прохання, потрібно створити базу для курсу лекцій. Коротко про лекції. Лекції підготовка до шлюбу, містить у собі 12 різних предметів, які викладають різні викладачі, по закінченні курсу видається сертифікат (посвідчення) про прослухання курсу, де вказується дата коли вони слухали лекцію. Курс триває протягом цілого року циклічно. Що суботи три лекції, за місяць 12 :) Бувають такі що приходять на одну лекцію у травні, на три лекції у липні, потім ще зайдуть, а ми повинні видати посвідчення із конкретними датами, що тягне за собою багато паперової роботи, переклички постійні.

Тепер прохання як можливо реалізувати таку базу даних?
я зупинився на проектуванні зв'язків, оскільки це основа. Не знаю як зробити щоб ця дата, а також ім'я викладача і назва предмету, коли присутні переносилась у посвідчення (звіт). Наперед вдячний :)

2

Re: MS Access створення бази проходження курсу лекцій з автозаповненням

Важко дати якісь конкретні поради, коли не бачиш, що у автора уже зроблено. В такому випадку дають пораду на зразок "Почитайте довідку по Ацесу, там все є".

3

Re: MS Access створення бази проходження курсу лекцій з автозаповненням

Тут зв'язки можуть спочатку збити з пантелику) там хлопці, дівчата і наречені мають один і той же код, бо це одна пара, екзаменатори працюють добре, також викладачі предмети працюють добре через майстер підстановок. Проблема я не знаю як правильно розмітити предмети прослухані нареченими і лекції що відбулися, тут в мене запара....

4 Востаннє редагувалося mukolamusiv (09.11.2016 10:58:03)

Re: MS Access створення бази проходження курсу лекцій з автозаповненням

Ой спочатку не надіслало)

Post's attachments

0,01.rar 49.77 kb, 273 downloads since 2016-11-09